19 Ιουλ 2010

24 Σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας



Το έχω κουβεντιάσει πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα, με φίλους. Έπεσα τυχαία σε ένα άρθρο που μιλούσε για αυτό. Και σκέφτηκα να κάνω ανάρτηση την άποψη την δικιά μου για το ζήτημα. Αναφέρομαι όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, σε σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

20-25 χρόνια ας πούμε. Ασφαλώς και δεν το θεωρώ και ότι καλύτερο αλλά όχι και κανένα έγκλημα. Υπό κάποιους όρους, βέβαια.

Περίπτωση πρώτη.

Μια γυναίκα/άντρας 25-30 χρονών. Γνωρίζει έναν άντρα/γυναίκα 50 χρονών. Τις αρέσει και του αρέσει. Ο τύπος/τύπισα είναι παντρεμένος/η με το μεγαλύτερο παιδί του στην ηλικία της μικρής η του μικρού. Μιλάει δηλαδή ξεκάθαρα, αν και την/τον γουστάρει. Η μικρή/μικρός ξέρει τα πάντα πλέον και αποφασίζει να προχωρήσει μαζί του/της, με σκοπό απλά να το ζήσει, για όσο κρατήσει. Δεν ευελπιστεί να τον/την χωρίσει αλλά να είναι μαζί του/της για να ζήσει την εμπειρία.Σ ε αυτήν την περίπτωση επαναλαμβάνω δεν το βλέπω σωστό αλλά όχι και τόσο λάθος,ώστε να αρχίσεις πετάς πέτρες.

12 Ιουλ 2010

4 Δεν κάνω διακοπές λέμε!

Μουντιάλ τέλος το 2014 πάλι. Δεν ευχαριστηθήκαμε και πολύ θα μπορούσα να πω.
Και τώρα θα απολαύσουμε οκοκληρωτικά και οι άντρες το καλοκαιράκι,που ξανά πιάσανε οι ζέστες.
Να κάνουμε περισσότερα μπανάκια στις θάλλασες,να πάμε τις διακοπές μας σε κάποιο νησί.
Να απολαύσουμε στις ταβέρνες κανένα καλό μεζέ με το καραφάκι δίπλα.
Άντε καλές διακοπές,καλά μπάνια σε όλους,τέλος πάντων καλά να περνάτε όπου και αν πάτε ότι
και αν κάνετε. Και καλα,,,ψαρέματα! Φωτό δεξιά










Πρίν αρχίσετε να ανταποδώσετε ευχές για καλές διακοπές σε μένα. Δεν προβλέπεται φέτος διακοπές.

4 Ιουλ 2010

9 Ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο να την φοβάσαι

Aφορμή για το Post Είναι η εμφάνιση της Γερμανίας σε αυτό το Μουντιάλ. Καταρχήν δεν είμαι οπαδός της Γερμανίας,αλλά ούτε και "Aντιγερμανός" Ότι κάνει προκοπή της να σας δώσω να καταλάβετε. Την παρακολουθώ. Δεν την θεωρώ καμιά φαντεζί ομάδα, αλλά ούτε και ντροπή του ποδοσφαίρου. Αυτό το προνόμιο το έχει η Ιταλία. Την οποία και να μην την ξανά δω ποτέ σε Μουντιάλ θα είναι η καλύτερη μου. Οι τεσσάρες τις Γερμανίας δεν είναι τυχαίες (3 σε πέντε παιχνίδια μέχρι τώρα) Παθητικό στην άμυνα δυο αν δεν κάνω λάθος. Είπα στο πρώτο παιχνίδι με τους Αυστραλούς, ότι βρήκε και τα έκανε. Και περιμένουμε να την δούμε και με ποιο δυνατούς αντιπάλους. Την είδαμε, με την Αγγλία και την Αργεντινή. Πάλι από τέσσερα στο κάθε ένα πέταξε. Πως ήρθαν αυτές;

3 Ιουλ 2010

14 Αποτυχημένοι

Σκατά! Στα δύσκολα για ακόμα μια φορά έδειξε ανίκανη η Αργεντινή να σταθεί με αξιώσεις. Καμία αντίδραση μετά το πρώτο γκόλ,καμία βοήθεια από το πάγκο. Τον Αγκουέρο και τον Μιλίτο στο πάγκο σε όλη την παρουσία της Αργεντινής ο Coach Diego.Οι παίχτες της Αργεντινής απλά έκαναν προπόνηση στην άμυνα της Γερμανίας και στον τερματοφύλακα της.