28 Οκτ 2010

6 Κάποιοι, κάπου, κάποτε,



Κάποιος, κάπου, κάποτε. Είπε. ΌΧΙ...

Καί. Κάποιος, κάπου, κάποτε. Είπε. ΝΑΙ...

Χρόνια πολλά!

ΥΓ. Μην απορήσετε με την ετικέτα που μπήκε η ανάρτηση. Για σκεφτείτε το...

26 Οκτ 2010

9 Καλά που είδα και άκουσα

Γυρίζοντας από εδώ και από εκεί το net, είδα και άκουσα κάποια ωραία. Τι είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε από αυτά που είδα. Μπήκα σε ένα κανάλι ενός χρήστη του Youtube. Ενημερώνομαι για τις σχετικές ανανεώσεις του, από το Blog του φίλου offshade, σε σχετικό gadget, κάπου εκεί στην δεξιά sidebar... Θα το δείτε επίσης (το link, όχι gadget Youtube) εδώ  μόνο ως  link στην αριστερή μου sidebar κάτω από τα "Φιλικά Blogs" Ναι. Εκεί που λέει "Φιλικά sites" Μιλάω για το κανάλι της "ann4" Η οποία αφιερώνει το χρόνο της στο να δημιουργεί και να τα μοιράζεται στο Youtube. Τι, πως, που και ωχ αμάν, βρε αδερφέ. Επισκεφτείτε το και σε όσους αρέσει το ωραίο, θα το λατρέψετε. Επαναλαμβάνω δικές τις δημιουργίες. Δείτε εκεί που λέει Uploads.

13 Οκτ 2010

11 Η νέα είναι και ωραία

Image and video hosting by TinyPic
Επειδή όταν φωνάζω και βγαίνω λάθος το παραδέχομαι. Έτσι και όταν φωνάζω και δικαιώνομαι, κάτσε να διαβάσεις τα παρακάτω. Δεν ξέρω αν βλέπεις την Εθνική του Σάντος. Η άποψη μου για τον συγκεκριμένο προπονητή δεν είναι εξαιρετική. Αλλά τον έχω απόλυτα ικανό να σου κάνει μια καλή ομάδα που θα σταθεί αξιοπρεπέστατη στο γήπεδο παίζοντας αυτό που ξέρει και μπορεί. Βασιζόμενος και στο υλικό που Έχει. Ο οποίος έχει άλλο ένα υπέρ ότι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει τι παίζει. Κάποιοι... παρουσιάσανε την Εθνική, ότι δεν έχει ταλέντο παιχτών, με αποτέλεσμα να μην έχει επιλογές, να διαλέξει ο προηγούμενος ομοσπονδιακός προπονητής. Ακούσαμε επίσης ότι σιγά και τι θα αλλάξει με τον Σάντος; Δεν υπάρχει υλικό λέγανε. Πάμε λοιπόν, να δούμε την παλιά και την "Νέα Εθνική"

8 Οκτ 2010

22 Αυτοί θα φύγουν, όχι εσείς

Ανοίγεις ένα Blog. Γιατί έτσι γουστάρεις και για ότι γουστάρεις εσύ. Άλλος γράφει καθημερινές του ιστορίες, άλλος ιστορίες φαντασίας που του έρχονται στο μυαλό, άλλος για πράγματα που τον προβληματίζουν. Αυτά τον ευχαριστούν και θέλει να κουβεντιάσει. Απολαμβάνεις να γράφεις (πρώτα για εσένα) και μετά να διαβάζουν οι αναγνώστες σου που σε παρακολουθούν. Μέχρι την στιγμή που θα μπουν 5 μαλάκες μέσα στο Blog σου με σκοπό να στο κάνουν κωλοχανείο, ρίχνοντας λάσπη. Επειδή δεν του άρεσε η άποψη σου, σε αρχίζει στην ειρωνεία και άμα λάχει ρίχνει και μπινελίκια. Άλλος τρόπος να δείξει ότι διαφωνεί δεν υπάρχει. Δεν τον έχει. Και δεν τον έχει, γιατί δεν διάβασε αυτά που ήθελε αυτός. Η θα ψάχνεται αν στο Blog, οι αναρτήσεις είναι αληθινές, η ψεύτικες. Εδώ να δεις κόλλημα που το χουν. Δεν τον νοιάζει αν διασκεδάζει η αν τον προβληματίζουν όπως εσένα, με αυτά που γράφεις, αλλά να βρει πάτημα να σε κράξει. Σκοπός του είναι να σε κάνουν να ξενερώσεις, ώστε να το κλείσεις. Ναι καλά διαβάσατε να το κλείσεις!