30 Νοε 2010

14 Οι πρώτοι αναγνώστες.

νοιξα το Blog στις 14 Απριλίου 2010. Και ήταν τα δυο πρώτα Blogs που  έβαλα στην παρακολούθηση και από τους πρώτους αναγνώστες μου και οι δυο. Για την ακρίβεια οι πρώτοι δυο αναγνώστες μου. Τους ήξερα και πριν από το blogging, αλλά είπαμε το Blue έκλεισε και για λίγο χαθήκαμε. Οι βοήθεια που δέχτηκα πριν την ζητήσω ως νέος Blogger δόθηκε απλόχερα και από τους δυο. "Ότι θέλεις μην διστάσεις να μου το ζητήσεις" Είπανε και οι δυο. Αυτοί οι δυο φίλοι είναι ο Twistedtool και ο offshade

28 Νοε 2010

13 Wire in the Blood

Ότι διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί είναι μια παρουσίαση του κύριου πρωταγωνιστή της συγκεκριμένης σειράς και πως κατέληξε να κοσμεί την ταινιοθήκη μου, ζωή να χει. Και όχι κριτική. Μπαίνοντας μια μέρα στο Blue-white.gt Βλέπω ένα upload με 2 σειρές στο τίτλο παρουσίασης στην λίστα με τα νέα uploads. Κλικάρω και μπαίνω μέσα στην περιγραφή. Το ανέβασμα ήταν σε μορφή πακέτου και μάλιστα είχε γίνει και διαμαντένιο από την ομάδα διαχείρισης του tracker. (Διαμαντένιο γινότανε ένα torrent η ταινία, η δισκογραφία, όταν ήτανε ολοκληρωμένη, η όταν ήταν κάτι το πολύ σπάνιο). Και ξεκινάω να διαβάσω την περιγραφή. Πλούσια τα σχόλια (σεντόνι για την ακρίβεια) του uploader είχα αρχίσει να βγάζω μια καλή γνώμη λέγοντας θα το κατεβάσω. Μέχρι που φτάνω σε αυτό το σημείο όπου ο uploader λέει: "Λόγω λεξιoλογίου σε κάποιες σκηνές και μερικών σκληρών σκηνών, δεν θα πρότεινα την παρακολούθησή της από ανήλικους η από άτομα που ανακατεύονται."  Χέστηκα λέω για το λεξιλόγιο, αλλά για τις σκληρές σκηνές ίσως υπάρξει θέμα...

17 Νοε 2010

21 Στους φίλους μου

Σήμερα έχω χαρές. Και μοιράζω δώρα. Παπάρια μάντολες δηλαδή δώρα, αλλά τέλος πάντων. Όχι, δεν γιορτάζω,ούτε παντρεύομαι...Μου ήρθε πάνω στη τρέλα. Θα κάνω δώρα σήμερα λοιπόν. Το πρώτο είναι για τον φίλο Bear.Παρακολουθώ το blog του από το καλοκαίρι. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι... το θάρρος του και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τον θαυμάζω. Ένα κακό έχει αυτό το παιδί (λέμε τώρα, παιδί :P) Είναι βάζελος! :P Επίσης πάνε κάπου δυο μήνες που τον γνώρισα και από κοντά και βγήκαμε και έξω παρέα με την Φούληηηηηηηηηηηηη και τον Μάλερ. Του αφιερώνω το παρακάτω δωράκι. Αν θέλει να το παραλάβει  και να το τοποθετήσει στο blog του.



Το δεύτερο δώρο το δίνω σε μια φίλη, πολύ αγαπητή σε πολλούς κοινούς φίλους bloggers. Φούληηηηηηηηηηηηηηη Έχω την χαρά να είμαι "συνερ(γάτης)" στο blog της και μου αρέσει να την πειράζω. :) ...Ακόμα με ρωτάει πάντως, αν αυτοί που έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, ήτανε όντως καρχαρίες. Περισσότερα για τους...καρχαρίες εδώ. Η ίδια πλέον πετάει μιας και πήρε τα καλύτερα νέα από τις τελευταίες εξετάσεις. Έτσιιιιιιιιιιιιιι. Και σου το έλεγα Φούληηηηηηηηηη δεν είναι τίποτα σπουδαίο.



1 Νοε 2010

15 Μουσική βραδιά γενεθλίων...


Απόψε στις 9 το βράδυ έχω σχεδιάσει να κάνω μια εκπομπή σε ιντερνετικό σταθμό. Το τι επιλογές θα ακουστούν τις βλέπετε στο μπανεράκι δίπλα αριστερά. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει να ακούσει. Αν πάλι δεν μπορεί, δεν θέλει, δεν πειράζει. Δεν κρατάμε κακίες θα παίξω μόνος μου. Η ημέρα της εκπομπής επιλέχτηκε απόψε, ώστε να αφιερωθεί σε μια φίλη που έχει γενέθλια σήμερα. Την οποία παρακολουθώ το Blog της. Αν και το τελευταίο καιρό δεν το ανανεώνει συχνά. Χρόνια πολλά coffeemug,minum να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς. Να σε χαιρόμαστε. Το τραγουδάκι παρακάτω είναι για εσένα. senyumkenyit καλό μήνα σε όλους.