16 Δεκ 2010

34 Σαμπάνιες και πυροτεχνήματα

Εντάξει σας έχω ζαλίσει με το Blue. To ξέρω. Πιστέψτε με είναι η τελευταία φορά που αναφέρομαι σε αυτό. Ήταν 10 Μαρτίου 2010 που έκλεισε και μείναμε στον άσσο.
Λοιπόν Μπλουγουαθιώτες και Μπλουγουαθιώτισες. Επειδή δεν μου βγαίνουν και πολλά...Και τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Πατήστε αυτό το link
Όσοι έχετε λογαριασμό και κάντε login. Οι υπόλοιποι την υπομονή σας, οι εγραφές ανοίγουν σε τυχαίες ώρες. Προσπαθήστε.


Και για όσους δεν κατάλαβαν. Το Blue-whitegt Είναι και πάλι ON!



8 Δεκ 2010

33 Εργασία και χαρά

Από το πρωί σήμερα είχα μια αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά. Βασικά ξεκίνησε από χτες το απόγευμα... Που ξεκίνησα να βρω σπίτι, πρέπει και να μετακομίσω βλέπεις. Βρίσκω ένα σπίτι τέλειο μεγάλο και τιμή super! Τι να το κάνω το μεγάλο; Το βρήκα ευκαιρία και στην περιοχή που μένω κιόλας και σχεδόν κοντά στη δουλειά που ήτανε να πάω να μιλήσω σήμερα το απόγευμα. Είχα βάλει το ρολόι στις 7 το πρωί να χτυπήσει. Κοιμήθηκα και νωρίς χτες το βράδυ, ώστε να ξυπνήσω νωρίς, να ψάξω καμιά νέα αγγελία και να πάρω πρωί τηλέφωνα. Διότι αν πάει δέκα και ξυπνήσεις εκείνη την ώρα θα αρχίσεις να ψάχνεις στις δέκα και μισή... καλές έντεκα...να χτυπάς τηλέφωνα για να γυρέψεις δουλειά. Τίποτα καινούριο δεν υπήρχε. Υπήρχε βέβαια κάτι στα σκαριά για σήμερα, και η δουλειά που είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα το απόγευμα, σε ένα ψητοπωλείο, ο άνθρωπος θέλει μόνο για τρεις μέρες την εβδομάδα. ΠΣΚ.