30 Ιαν 2011

12 ...Και αν σου κάτσει...

Το συγκεκριμένο Post δεν είχα σκοπό να το κάνω, μιας και δεν μου αρέσει η κλαψομουνίαση. Και επίσης ποιός να με πιστέψει, τόσο καιρό και ακόμα μια γαμημένη δουλειά δεν βρήκες; Εντάξει, δεν ξέρω πόσοι θα με πιστέψετε, αλλά ακόμα δεν βρήκα.  Στο ψάξιμο ακόμα.  Φίλοι ιντερνετικοί μου βάλανε και χέρι κιόλας, να μην περιμένω μόνο από τις αγγελίες, αλλά να βγω έξω στο δρόμο, να χτυπήσω πόρτες για δουλειά. Με το δίκιο τους. Σταμάτα τη κλάψα, μην κοιτάς μόνο σε αγγελίες, πάρε τα πόδια σου και βγες έξω και ψάξε. Δεν είχανε άδικο άλλωστε το έχω κάνει και πολλές φορές στην επαρχία που έμενα και Αθήνα μόλις πρωτοήρθα. Και είχε και απόλυτη επιτυχία μάλιστα. Και στη τελική που ξέρεις λέω, εντάξει κρίση έχουμε αλλά όλο και κάποιο γνωστό,φίλο θα έχει κάποιος αν δεν θέλει αυτός μπορεί να με συστήσει σε κάποιον άλλο δικό του. Αποτέλεσμα αναζήτησης. Μηδέν. (0)

18 Ιαν 2011

22 Τι λές τώρα...;






Πες μου που είσαι και έφτασα. Μην το κλείσεις το μαγαζί, σε  έσκισα κουφάλα!!! Και εγώ και ψήνω και τυλίγω καλύτερα από το Μαρίνο.
Τυλιχτής "gaurakos"

1 Ιαν 2011

32 Από μένα το Βασίλη...

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά. Και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στη καρδιά. Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία, αγάπη. Λιγότερα προβλήματα, μα και όσα να ναι αυτά που θα έρθουν να είμαστε ικανοί και δυνατοί να τα αντιμετωπίσουμε.