7 Μαΐ 2010

Print this post

1 Άραγε απάντηση θα πάρω τώρα;

Δεν έχω ζήσει ποτέ στο εξωτερικό.
Θα ήθελα με μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω κάποιον που ζει πχ. Γερμανία,Αγγλία,Ιταλία,Γαλλία η δεν ξέρω σε ποιά άλλη χώρα μένει. όχι για την κουλτούρα τους αυτά λίγο πολύ τα έχω ακούσει τα έχω κουβεντιάσει και τα ακούς σχεδόν κάθε μέρα.
Αλλά πως ένας λαός από τις χώρες του εξωτερικού αντιμετωπίζει μια κρίση η αυτή είναι οικονομική η οτιδήποτε άλλο, που αφορά την χώρα τους.
Πως ένας λαός αντιμετωπίζει την βία στα γήπεδα,η πορείες (γιατί και στο εξωτερικό γίνονται) αλλά ακραίες καταστάσεις και οικογένειες να κλαίνε τουλάχιστον όχι στον βαθμό που έχουμε εδώ να έχουμε το λιγότερο 10 πορείες τον χρόνο και πέντε οικογένειες το χρόνο το λιγότερο να κλαίνε γιατί χάσανε δικούς τους ανθρώπους άδικα.
Οι άνθρωποι μεταξύ τους γνωστοί και άγνωστοι, φίλοι και μη νοιάζονται για τον συνανθρωπό τους η δεν βαριέσαι δεν τον ήξερα και από χτες.
Όταν κάποιος πάει στο νοσοκομείο για περίθαλψη πως του συμπεριφέρονται οι γιατροί και ποιες είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να έχει ένας ασθενής και ποιες οι απαιτήσεις ενός γιατρού;
Ποιες οι υποχρεώσεις ενός γιατρού Ποιες οι υποχρεώσεις ενός ασθενή κατά την διάρκεια της παραμονής του για την αποκατάσταση της υγείας του.
Την ίδια ερώτηση επίσης για κάθε δημόσια υπηρεσία του εξωτερικού...
Όταν μια οικογένεια είναι σε οικογενειακή οικονομική κρίση πως την αντιμετωπίζει; και Ποιες είναι οι προτεραιότητες της μέχρι να αποκατασταθεί αυτή η κρίση μικρή η μεγάλη;
Με δάνεια; με σφίξιμο το ζονάρι;με στέρηση η μείωση από το χαρτζιλίκι του παιδιού-παιδιών;
Ποια η εκπαίδευση του κράτους απέναντι στον πολίτη (δεν εννοώ στρατιωτική εκπαίδευση) και αν υπάρχει εκπαίδευση από το κράτος πως το εισπράττουν οι πολίτες και ποια η συμμετοχή τους;
Ποια η αντίδραση των πολιτών σε κάποιο μικρό η μεγάλο-ανεπανόρθωτο λάθος της κυβέρνησης;

Οι παραπάνω σειρά των ερωτήσεων είναι τυχαία έτσι μου ήρθαν έτσι της έβαλα.Και είναι για ενημέρωση και μόνο αν μου την προσφέρει κάποιος,και όχι για την επιβεβαίωση μου.
Αν πιστεύετε ότι είναι και κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρεται και δεν έχω κάνει σχετική ερώτηση,και αν δεν βαριέστε πείτε το.
Αν έγινα κουραστικός αγνοήστε το κείμενο, και δεν τρέχει τίποτα...πάλι φίλοι θα είμαστε

Ευχαριστώ.

1 Σχόλια::

Unknown είπε...

Έτσι πρόχειρα μια-δυο ακόμα ερωτησούλες...
Πόσο ασφαλείς νιώθουν στα σπίτια τους,στις γειτονιές τους?Σκέφτονται να κοιμούνται με ένα όπλο κάτω από το μαξιλάρι για να προστατέψουν την οικογένεια τους?
Σε τι περιβάλλον ζουν?Νέφος,σκουπίδια,βρώμα,δυσωδία?
Σε τι δρόμους κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους?Υπάρχει έστω και στοιχειώδης οδική ασφάλεια?

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.