19 Ιουν 2010

Print this post

10 Ένας τρελός τρελός αλλά ωραίος Blogόκοσμος

Πρίν από δυο μέρες μου ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει ένα blogπάρτυ. Μέσα λέω θα το κάψουμε! Και το κάψαμε...Εχτές κατά τις 2.30 το μεσημέρι είχαμε τις ετοιμασίες του χόρου. Να στήσουμε τα τραπέζια να βγάλουμε τα ποτά, να ετοιμάσουμε την μουσική. Να τρέχουμε στους καλύτερους μόδιστρους να βρούμε κοστούμι για τον πορτιέρη και για την παρτενέρ του. Κάποια στιγμή το πάρτυ ξεκινάει ο κόσμος αρχίζει να έρχετε ώσπου το μαγαζί γεμίζει! Sold out Που λέμε. Μια αναμπουμπούλα προς στιγμήν έγινε με τα chat box αλλά τα σαίνια της οργάνωσης κατάφεραν και απεκατέστησαν την βλάβη γρήγορα. Το πάρτυ κράτησε μεχρί τις πρώτες πρωινές ώρες 3:30 το πρωί φύγαμε οι τελευταίοι. .



Σήμερα σηκώθηκα ( και λέω αλήθεια) με ένα κεφάλι καζάνι κατά τις 10:30 το πρωί. ( Και είπα να φέρω από το σπίτι το δικό μου. Έπεσα σε μπόμπα) Ξανά κοιμήθηκα αφού πρώτα διάβασα και τους άλλους επισκέπτες του πάρτυ και τους συναδέλφους που συμβάλανε για να γίνει παργματικότητα η φάση. Για να μην λέω και πολλά. Και επειδή ίσως κι να μην με πιστέψετε για ότι συνέβη μπέιτε εδώ και διαβάστε μόνοι σας τις εντυπώσεις και ό,τι δήποτε άλλο, από όσους βρεθήκανε εκεί. Περιττό να σας πω ότι πέρασα τέλεια σαν να είμασταν σε κανονικό Club. Άμα σας λέω ότι ξύπνησα με βαρύ κεφάλι καταλαβαίνετε.

10 Σχόλια::

ΦΟΥΛΗ είπε...

τα πολλά πολλά δεν τα λέμε ναι; ας ερχόντουσαν να δουν από κοντά το σοου!!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Με βάρεσε το πιοτί και ούτε που θυμάμαι πόσες φορές άλλαξα τουαλέτα!!!είχα θέση κλειδί!!!

Я верю в Сталина είπε...

Ε ναι ας υπαρχει μυστηριο!
Φλεβιτη εβγαλα απο την ορθοστασια κ βραχνιασα να τσακωνομαι να διωχνω κοσμο... Αν ειναι να τα πουμε ολα, ας τους βαζαμε ολους μεσα να φχαριστηθω κι εγω με την ανεση μου...

N' est pas?

Gaurakos είπε...

@ΦΟΥΛΗ
Πάντως δεν μπορώ να πω έκανες ότι μπορούσες να την καθαρίσεις την ρημάδα.
Για αυτό και να σε χτύπήσανε οι γόβες. Καθάρισμα τουαλέτας με γόβα εεε!! Εντάξει.

χαχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

α βρε! πόσες τουαλέτες άλλαξα,λεωωωωωω!!!!!!!

Gaurakos είπε...

αααααα
Ναι, είναι που ακόμα δεν έχω συνέλθει καλά :(

koulpa είπε...

χαχα ωραία ήταν.. διευρήναμε και τον κύκλο των γνωρημιών μας.. :):)
την καλημέρα μου :):)

Gaurakos είπε...

@koulpa
Εκτός από τον χαβαλέ ένας σκοπός πιστεύω ήτανε και αυτός.
Την καλημέρα μου επίσης.

COSTANTINOS είπε...

καλα ρε φιλε και εμεις που ειμασταν ?η να κανουμε ενα αμιγως ολυμπιακο παρτι ?

Gaurakos είπε...

@konstantinos
Να σου πως δεν είνξαι άσχημη ιδέα.
Κανόνισε το στο "Γαυράδικο" και τα άλλα άστα πάνω μας...

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.