3 Ιουλ 2010

Print this post

14 Αποτυχημένοι

Σκατά! Στα δύσκολα για ακόμα μια φορά έδειξε ανίκανη η Αργεντινή να σταθεί με αξιώσεις. Καμία αντίδραση μετά το πρώτο γκόλ,καμία βοήθεια από το πάγκο. Τον Αγκουέρο και τον Μιλίτο στο πάγκο σε όλη την παρουσία της Αργεντινής ο Coach Diego.Οι παίχτες της Αργεντινής απλά έκαναν προπόνηση στην άμυνα της Γερμανίας και στον τερματοφύλακα της.


Μπορώ να πω (αν και δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι για να βγάλω άποψη) η Γερμανία έχει μέχρι τώρα το καλύτερο σύνολο από κάθε άλλη ομάδα στην διοργάνωση. Στο συγγεκριμένο παιχνίδι έπαιξε πανέξυπνα μετά από την επίτευξη του πρώτου γκόλ. Με σοβαρότητα στην άμυνα με αλληλοκαλύψεις. Ώσπου ήρθε το δεύτερο γκόλ και εκεί άρχισε το μαρτύριο. Τα συγχαρητήρια μου στον φίλο Twistedtool (Περίμενα να του πάρω την ρεβάνς μετά από τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006) Θα με γονατίσει στο δούλεμα τώρα (Του είχα κάνει και δηλώσεις) για την μέχρι τώρα εμφάνιση στο θεσμό και στο συγγεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να το σηκώσει κιόλας.

14 Σχόλια::

offshade είπε...

Αν είναι να βάζεις τέτοιες φωτογραφίες ρε φίλε, να ξαναπαίξουμε και να σας ξαναβάλουμε 4. χαχαχαχα

Gaurakos είπε...

@offshade.
Όχι φτάνουν αυτά. Αχόρταγε. Χαχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

Άντε τώρα να φάμε στη μάπα την ανοργασμική ΑΓΓΕΛΑ μες την τρελή χαρά!!
Καλησπέρα γαυράκο

TwistedTool είπε...

ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!

Γαυράκε μου, ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Δε θα σε δουλέψω πολύ, μην ανησυχείς.

Το έλεγα από την αρχή: Αργεντινές κι άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερη ποιότητα ως ονόματα-μονάδες. Η Γερμανία έχει υπέρ της την ομαδικότητα και τη διάθεση αυτοθυσίας που δείχνουν οι παίκτες της. Είδαμε όλοι πιο είναι το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας!

Μακάρι να το σηκώσουμε, όντως!

Να'σαι καλά ρε φίλε!

Gaurakos είπε...

@Φούλη.
Την είδες ΤΗΝ Αγγελα Μερκελ χαρές και πανυγήρια;
Ετοιμάσου ψυχολογικά.

@Twisted
Είσαι πολύ καλός να σαι καλά.

TwistedTool είπε...

Διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιο μου: "ποιό είναι το πιο σημαντικό".

KANTHAR0S είπε...

Προπονητής Μαραντόνα δεν υπάρχει. Όπως φάνηκε ότι δεν υπάρχει και Ντούνγκα. Φτάσαμε σε κρίσιμο σημείο, όπου απαιτείται βοήθεια από τον πάγκο. Απαιτείται σωστό κουτσάρισμα.

Και σήμερα η Αργεντινή δεν το είχε. Οι Γερμανοί εύκολα έριξαν τεσσάρα και τους έστειλαν σπίτι.

Καλησπέρες!

Gaurakos είπε...

@KANTHAROS

Ότι δεν υπάρχει προπονητής Μαραντόνα το έχω πει από τότε που ανέλαβε. Αλλα...

Ανώνυμος είπε...

για μενα το μουντιαλ τελειωσε μαγκα μου.μια αργεντινη ειχαμε και παει.τωρα βουρ για ουρουγουαη.μονο αυτη μας εμεινε.και αφηστε το μαραντονα ο ανθρωπος δε κανει λαθοι.οτι κανει καλος καμωμενο.η γνωμη μου ετσι??

Gaurakos είπε...

@Θέμη.
Η γνώμη σου είναι πάντα σεβαστή. Όπως όλων.
Και δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε τον Diego.
Κάθε άλλο προσπάθησε να προσφέρει απόλαυση ποδοσφαίρου σε αυτό το Μουντιάλ. Σαν οπαδοί όμως της Αργεντινής δεν μπορούμε να μην τον κρίνουμε.

Manouli είπε...

Χτες η Βραζιλία, σήμερα η Αργεντινή. Αν κερδίσει και σήμερα η Ισπανία θα είναι (σχεδόν) Euro, όχι Μουντιάλ!

Έχω ξενερώσει με τη ζωή μου!

gnostosagnostos είπε...

γαμω την πειθαρχεια μου γαμω!
και εγω με το mamouli ειμαι......εχω ξενερωσει......

Gaurakos είπε...

@Mamouli & γνωστος αγνωστος.
Τι να κάνουμε ας προσέχαμε οι λάτιν ομάδες να μην τη πατάγανε.Και εγώ δεν αντέχω στο άκουσμα πάλι ευρωπαικό τελικό,αλλά ας το καταπιούμε.

Atlas είπε...

Γαυρε, Η Γερμανία είναι Δύναμη, είναι φυσικό λοιπόν όποιος υποτιμάει την δύναμη να ΄πονάει στο τέλος.
Η τακτική του Μαραντόνα το, περνει μπάλα ο Μεσι και περνάει όλο τον κόσμο έδειξε ότι εκτός απο παλαιομοδίτική ειναι και αναποτελεσματική.

Εμείς οι Τρελοί οπαδοί της Γερμανίας το περιμέναμε αυτο...ισως όχι στις διαστάσεις που ήρθε αλλα το περιμέναμε.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.