21 Σεπ 2010

Print this post

15 Τρελοκομείο και πάσης Blogoσφαιρας

Είπαμε να κάνουμε μια μπλογκοσυνάντηση (mamoulimanouli με άφησες μόνο να τα κανονίζω αυτά)...:( Και το ραντεβού έχει κανονιστεί μεταξύ εμού, της Fouli, του bear  και του mahler. Δίνουμε ραντεβού να έρθουν να με πάρουν ο bear και η Φούλη. Φτάσανε αμέσως ρε σεις! Με αεροπλάνο λέω ήρθες; Βγαίνω έξω και βλέπω ένα cabrio Να περιμένει. Έλα λένε εμείς είμαστε. Άσε μου λέει η Φούλη  βγαίνοντας έξω για να μπώ στο αυτοκίνητο (δίπορτο βλέπετε) και πήγα και στο κομμωτήριο να φτιάξω τα μαλλιά μου. Και μου άνοιξε την οροφή και έχω γίνει χάλια. Τι να το κάνεις λέω  το κομμωτήριο, εσύ είσαι μια κούκλα. (Γυναικάρα είναι για την ακρίβεια). Αλλά πίσω λέω δεν κάθομαι. Και για να μην γίνουν πιο χάλια τα μαλλιά σου λέω, κάτσε πίσω να κάτσω εγώ μπροστά να σου κόβω τον αέρα. Ναι την έβαλα να κάτσει πίσω δεν με χώραγε ρε σεις πίσω μην βαράτε. Αμέσως να μου την πείτε...! Και όχι δεν είμαι χοντρός, (αμέσως πάλι να πείτε την κακία σας) Ψηλός είμαι. gaurako Που πάμε; Λέει ο bear. Η Φούλη θα μας πει λέω (όχι για να μην λέτε)...  Φούλη λέγε που θέλεις να πάμε; Ακόμα περιμένουμε να μας πει. Τέλος πάντων πάμε προς Παραλιακή; Ρωτάω τον bear Και μου κουνάει το κεφάλι λέγοντας ναι. Μετά λέει η Φούλη πάμε αν θέλετε στο μαγαζί που δουλεύει η κόρη μου. ΟΚ λέμε. Φτάνουμε Γλυφάδα καθόμαστε και πιάνουμε άκρη άκρη να βλέπουμε και θάλασσα. Η Φούλη παίρνει τηλέφωνο την κόρη της, να την ενημερώσει ότι θα έρθουμε εκεί μετά...

Η Φούλη κοιτώντας την Θάλασσα, ρωτάει. Αυτοί που είναι μέσα στην θάλασσα, άνθρωποι είναι και κάνουν μπάνιο; Όχι τις απαντάω, (γυρνώντας ο bear Το κεφάλι του για να δει), καρχαρίες είναι! Αλλά μην τρομάζεις δεν έρχονται μέχρι εδώ. Κάπου εκεί ηρέμησε... Ο bear αρχίζει και πάλι τα δυνατά του γέλια. Χτυπάει το τηλέφωνο του αρκούδου και να σου ο Μαλεράκος. "Που είσαι ρε!" Λέει ο bear., ανακατεύοντας τον καφέ του με τα δυο καλαμάκια μέσα, τα δάχτυλα του έμοιαζαν σαν να κρατάνε Chopsticks, έτοιμος να φάει κινέζικο. Τέλος πάντων... Δεν ξέρω τι απάντησε ο mahler. Αλλά αν κρίνω από την επόμενη κουβέντα του bear "Πάλι στο γυμναστήριο; Ήθελα να ήξερα τι γυμνάζεις;"  Μάλλον στο γυμναστήριο ήτανε. Είναι και αθλητικό παιδί ο mahler...Ναι αμέ! Του λέει ο αρκούδος που είμαστε και μόλις τελειώσει την...άθληση του, να τον ξανά ενοχλήσει, να πούνε την ώρα και που θα συναντηθούμε. Εμείς συνεχίζουμε να πειράζουμε την Φούλη. Η οποία συνεχίζει να πίνει το καφέ της. Το ποτήρι είχε στεγνώσει αλλά αυτή συνέχιζε να πίνει...Πάμε παρακάτω. Και μπούρου μπούρου στη πλατεία Κουμουνδούρου, περνάει η ώρα και χτυπάει πάλι το τηλέφωνο. Ο mahler, λέει ο bear. Δώστον μου στο τηλέφωνο του λέω και απαντάω εγώ.

Εγώ. Ορίστε.
Αυτός. Έλα ρε!
Εγώ. Δεν μου λες; Θα σε περιμένουμε για πολύ ακόμα να τελειώσεις την γυμναστική σου;
Αυτός. Ορίστε;
Εγώ. gaurakos Εδώ! Τι κάνεις δεύτερε; Είμαι πρώτος σου θυμίζω.
Αυτός. Ε καλά. Δεν θα μείνω για πολύ δεύτερος...
Εγώ. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. (Καλά μιλάμε, τον έκανα σκόνη με αυτήν την κουβέντα)! Και του δίνω τον bear να πούνε τις λεπτομέρειες...

Τα λένε και κλείνει το τηλέφωνο. Η Φούλη συνεχίζει να κοιτάει στην θάλασσα. Ρε συ αρκούδε του λέω, πες της και εσύ ότι οι καρχαρίες δεν θα έρθουν σε εμάς,γιατί είναι ακόμα ανήσυχη και δεν με πιστεύει. Που ξέρεις ίσως σε εσένα να δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη, που είσαι και μεγαλύτερος. (Έεεεεετσιιιιιιιιιιιιιι) Καμιά φορά σηκωνόμαστε. Και πάμε προς Κορυδαλλό. Πες  μας Φούλη που είναι το μαγαζί; Εχμμμ σκεφτότανε!!! Έχεις ξανά έρθει Φούλη την ρωτάω; Ναι λέει. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς από εδώ να δώ δυο δρόμους που έχω σημάδι πρώτα. Τέλος πάντων βρίσκουμε το μαγαζί,αλλά που να παρκάρουμε το αυτοκίνητο; δυο βόλτες 2 τετράγωνα, καμιά φορά παρκάρουμε. Βρίσκουμε τον mahler ( ο οποίος σας θυμίζω είχε γυρίσει από το γυμναστήριο.) Με σηκωμένα τα μανίκια να φαίνονται οι... γραμώσεις στα μπράτσα του και μπαίνουμε στο Μπαράκι.

Καθόμαστε σε μια μεριά και οι τέσσερις, παραγγέλνουμε,μιλάμε. Έρχεται η κόρη της Φούλης. Η Φούλη κάνει τις συστάσεις. Σε μια στιγμή με ρωτάει ο bear γιατί κοιτάω γύρω γύρω το μαγαζί. Μήπως έχεις σκοπό να το αγοράσεις; Μου λέει. Όχι ρε συ του λέω, απλά κοιτάω και προσπαθώ να καταλάβω, πως ταιριάζει στην διακόσμηση, ένα Σαξόφωνο, μια τρομπέτα, ένα κλαρίνο και ένας αναρροφητήρας λαδιών αυτοκινήτου, από τους παλιούς. Καλά μου λέει αν καταλάβεις κάτι πες μας και εμάς. Δεν σου αρέσει μήπως gaurako; με ρωτάει με ένα ύφος η Φούλη. Όχι απαντάω είναι πολύ ωραία. Α νόμιζα, απαντάει. Την κοιτάω με ένα βλέμμα περίεργο και αρχίζω πάλι να βάζω στην πρίζα τους άλλους, να  πειράζουν την Φούλη. Ο bear Να γελάει δυνατά μέχρι που κάποια στιγμή βλέπω την κόρη της Φούλης να μας κοιτάει. Σίγουρα θα έλεγε μέσα της. Χριστέ μου που έμπλεξε η μάνα μου; Ποιοι είναι αυτοί; Όλη η υπόλοιπη βραδιά κύλησε κάπως έτσι με γέλιο και με πείραγμα ο ένας στον άλλο.



Φεύγουμε. (Προλάβαμε πριν μας διώξουν) Και πάμε να πάρουμε το αμάξι. Ρε παιδιά το αμάξι δεν είναι εδώ!!! Λέει ο bear. Καλά έκανες λάθος στενό του λέμε. Όχι εδώ λέει το άφησα. Για δες από κει του λέει η Φούλη, βλέποντας την μούρη του αυτοκινήτου. Η καρδιά του bear πάει στην θέση της. Ποιός θα κατέβει πρώτος ρωτάει ο mahler την Φούλη. Όποιος και να είναι λέω, πίσω θα κάτσετε. Είναι αδιαπραγμάτευτο... Αφήνουμε την Φούλη σπίτι της και πλέον μας καθοδηγεί ο mahler... Στρίψε του λέει αριστερά να βγούμε στο κεντρικό δρόμο. στρίβει ο bear Και κάποια στιγμή η ευθεία τελειώνει. Και αρχίζει η ανηφόρα. Που πάμε mahler; Ευθεία, απαντάει. Ευθεία και ο bear. Και πάλι ανηφόρα. Και δώστου ανηφόρα. Ρε φίλε του λέει που μας πας; τι βουνά είναι αυτά; Κάτσε λέει ο mahler διότι και εγώ τα έχω χαμένα. Αυτό το βουνό δεν υπήρχε! Πως βρέθηκε εδώ; Σταματάει το αυτοκίνητο και μένουμε εκεί μέχρι να μπορέσει ο bear να σταματήσει τα γέλια και να οδηγήσει.  Εγώ και ο bear να έχουμε γονατίσει στα γέλια. Άκου εκεί αυτό το βουνό δεν υπήρχε! Αφήνουμε και τον...καθοδηγητή mahler και ξεκινάμε για το σπίτι μου να αφήσουμε και εμένα. Μπαίνοντας σπίτι έκατσα να φάω! Με αφήσανε νηστικό βλέπεις τα γαϊδούρια.


Αυτή ήταν η παρέα μου που τους γνώρισα για πρώτη φορά και πέρασα τέλεια. Ελπίζω να περάσατε και εσείς το ίδιο καλά διαβάζοντας την.

Φούλη. (Φωτό 1 Αριστερά) Αυτοί που ήτανε στην θάλασσα δεν ήτανε καρχαρίες, άνθρωποι ήτανε ρε συ.
mahler. (Φωτό 2  Δεξιά) Την επόμενη φορά μην επιχειρήσεις ρε φίλε να κάνεις τον καθοδηγητή...Γιατί που ξέρεις; Ίσως και να βρεθούμε σε κανένα ναρκοπέδιο!
bear. (Φωτό 3 Κάτω αριστερά) Μην ξανά ακούσεις τον mahler για να σου πει το δρόμο.
gaurako. (φωτό 4 κάτω δεξιά) Πότε επιτέλους θα σταματήσεις να ριμάζεις τους ξηρούς καρπούς και τα Doritos, ώστε να προλάβουν και άλλοι να πάρουν, να πιούν το ποτό τους. ΈΛΕΟΣ Ρε σύ!















15 Σχόλια::

Unknown είπε...

Εγώ πάντως πέρασα τέλεια. Ακόμα γελάω.
Ομως ο μάλερ πρέπει να είχε δίκιο. Αδικα τον βρίζαμε.
Ρε γαυρίλο την στιγμή που ήμασταν στην γειτονιά του εννοείτε ότι την ήξερε πολύ καλά.
Οπότε λογικά αναρωτιόταν πως βρέθηκε το βουνό εκεί; Καλά όσο θυμάμαι εκείνη την στιγμή όλο γελάω. Λες και ήμασταν στο τραινάκι του τρόμου από τις ανηφόρες και τις κατηφόρες.
Νόμιζα ότι θα σκάζαμε σαν καρπούζια κάτω.
Αλλά πρέπει να πω και κάτι:
Η Φούλη μας ήταν ΘΕΑ.
Καρακουκλάρα και τρελή. Γι αυτό την αγαπάμε.

ksotikoula είπε...

Εμένα βρε παιδιά με τη μάσκα του καρχαρία στο κεφάλι γιατί δε με έβγαλε κανείς από τη θάλασσα; Τόσα νοήματα σας έκανα. Μήπως είναι επειδή εγώ δεν έχω blog; :(

Και λοιπόν;E allora? είπε...

ντροπή να πειράζετε τη Φούλη :))))

Gaurakos είπε...

@bear

Μάλλον χτες θα το τοποθετήσανε τότε χαχαχαχα

@ksotikoula

Όχι καλέ. Εγώ σε είδα και σε αναγνώρισα...Αλλά βλέπεις η Φούλη είχε τρομάξει για αυτό δεν κάναμε κίνηση!

@Και λοιπόν;E allora?

Δεν έχεις δει την Φούλη να πειράζει εε;
Της; άρεσε όμως γέλαγε. Και χαμόγελο μεγάλο με...δόντια...

Ευχαριστώ για το link Μπήκε στην θέση του.

mahler76 είπε...

χαχαχαχα σα δεν ντρέπεσαι μας έδωσες στεγνά. Το βουνό πάντως δεν υπήρχε εκεί. Βασικά δεν έχω καμία αίσθηση προσανατολισμού οπότε και που βρήκαμε τον δρόμο μας τελικά θαύμα είναι. Επίσης η Φούλη είναι πολύ γκόμενα και μάλλον όσοι μας είδαν μαζί της θα λέγανε τι κάνει αυτή με τους 3 χαμένους χαχαχαχαχα. Πάντως να το επαναλάβουμε ξανά αυτό στο Καραϊσκάκης να σερβίρεις καφέ και κονιάκ της παρηγοριάς χαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

τώρα τι να σου πω?διαψεύδεσαι μόνος σου, νησιώτισσα είμαι καρδιά μου όχι βουνίσια να μην ξεχωρίζω τη βούρτσα από ......τον καρχαρία!!
απλά μου έκανε εντύπωση που εδώ στην Αθήνα έκαναν βράδυ μπάνιο και Σεπτέμβρη μήνα....
όχι να με παρουσιάσεις και σαν βούρλο ελεοοοοος καλά και υπάρχουν οι μάρτυρες...
περασα μια χαλαρή και όμορφη βραδιά γνωρίζοντας άτομα με χιούμορ αγαπημένα....
Ευχαριστώ περασα πολύ όμορφα....

g for george είπε...

Έτσι, έτσι. Να βλέπουν και άλλοι τις σουρεαλιστικές στιγμές που ζω όταν βγαίνω με τον μπέαρ.

Gaurakos είπε...

@mahler76

Ναι παλικάρι μου. Σου χαλάω εγώ χατήρι;

@ΦΟΥΛΗ

Ε νταξ μωρέ το πήρα βλέπεις αλλιώς...
Εμείς σε ευχαριστούμε που μας ανέχτηκες, 3 ρεμάλια. Τιμή μας. Είσαι υπέροχη. Όπως και η κοράκλα σου. Να την χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

@g for george

Δεν μας ειδοποίησες όμως να ξέρουμε τι μας περιμένει...

Σε ευχαριστώ που πέρασες.

Я верю в Сталина είπε...

κακοπεράσατε βλέπω :)))))

Gaurakos είπε...

@marco

Καααααλαααα είσαι. :)))))

Marouli είπε...

Μια χαρα τους εδωσες! χαχαχα! Φωτογραφικα ντοκουμεντα δεν υπαρχουν? Κακως!!
Ζηλεψαααααααααααααα!! Το παραδεχομαι!

Μαρουλοφιλακια!

Coffeemug είπε...

αχ πολύ μου αρέσουν αυτά. Πολύυυυ

Gaurakos είπε...

@Marouli

Αποσπάσματα από εικόνες είναι στο τέλος του post.
Η Φούλη να κυνηγάει εμένα μετά τα πειράγματα, ο Mahler Μετά την καθοδήγηση...Και τον bear να τον σημαδεύει. Ο bear να έχει πάθει τραλαλα μετά από τα γέλια. Και εγώ, να τους κάνω την ζωή μαρτύριο...χεχεχε

@Coffeemug

Περίμενουμε τις απόκριες...Χαχαχαχαχα

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

μπράβο μπράβο, άντε προς τα πάνω τώρα... για γιουβέτσι. Ασε τις φακές κ ξεκίνα

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

αααα έλα λίγο να πάρεις κάτι για σένα από τον πρίγκηπάκο

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.