26 Οκτ 2010

Print this post

9 Καλά που είδα και άκουσα

Γυρίζοντας από εδώ και από εκεί το net, είδα και άκουσα κάποια ωραία. Τι είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε από αυτά που είδα. Μπήκα σε ένα κανάλι ενός χρήστη του Youtube. Ενημερώνομαι για τις σχετικές ανανεώσεις του, από το Blog του φίλου offshade, σε σχετικό gadget, κάπου εκεί στην δεξιά sidebar... Θα το δείτε επίσης (το link, όχι gadget Youtube) εδώ  μόνο ως  link στην αριστερή μου sidebar κάτω από τα "Φιλικά Blogs" Ναι. Εκεί που λέει "Φιλικά sites" Μιλάω για το κανάλι της "ann4" Η οποία αφιερώνει το χρόνο της στο να δημιουργεί και να τα μοιράζεται στο Youtube. Τι, πως, που και ωχ αμάν, βρε αδερφέ. Επισκεφτείτε το και σε όσους αρέσει το ωραίο, θα το λατρέψετε. Επαναλαμβάνω δικές τις δημιουργίες. Δείτε εκεί που λέει Uploads.

Και πάμε στα καλά που άκουσα. Ο φίλτατος offshade μας έκανε μια εκπομπή προχτές. Στο internetικό "σταθμό" του. Για καμιά ωρίτσα έλεγε και ο ίδιος να το κρατήσει. Τι έγινε τελικά; Κράτησε 4 ώρες και 15 λεπτά! Για μια ώρα είπαμε υπενθυμίζω, φανταστείτε να πηγαίναμε για δυο ώρες...πόσο θα κράταγε. Ο "DJ" Δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν σε "παραγγελιές" Στο τέλος μείναμε οι δυο μας με τον off να μαζέψουμε τα μηχανήματα...χαχαχαχα Και αφήσαμε την Marouli να σκουπίσει το μαγαζί, μιας και ήρθε στο κλείσιμο. Χεχεχεχε.Και όταν θα έχει πάλι την διάθεση και του τη ξανά βαρέσει να ακούσει θα μας κάνει πάλι. ;)

Απόψε θα γίνει και άλλη τέτοια φάση σαν τη παραπάνω με το κύριο που βλέπετε στο gadget  πάνω από τις αναρτήσεις. Την ώρα την βλέπετε, τι θα παίξει επίσης, βλέπετε. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Και δεν χρειάζεται να ξέρετε τι είναι αυτό, που ακριβώς θα παίξει ο Twistedtool. Αν δεν έχετε καλή παρέα, η κάπου καλύτερα να πάτε, η να κάνετε. Κοπιάστε. Αυτός παίζει κάθε μέρα, όχι σερί αλλά του τη βαράει, έτσι πάνω στη τρέλα εκεί που κάθεται. Επομένως που ξέρεις; Για δοκίμασε, ίσως είσαι τυχερός και τον πετύχεις on line.

Ο σκοπός αυτών των τριών αναφερόμενων στην ανάρτηση, είναι ο εξής. Το φτιάχνω γιατί μου αρέσει. Το ακούω γιατί μου αρέσει. Ε, δες το και άκου το και εσύ (υποχρεωμένος δεν είσαι) αν κάνεις κέφι, να το δούμε και να το ακούσουμε παρέα, που λέει και ο off...  Η φωτό στο post είναι από την τελευταία δουλειά της ann4. Την έβγαλα με το Ashampoo από το Video Youtube.

9 Σχόλια::

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

μου άρεσε το άρθρο, αν κ δεν το πήρα χαμπάρι το 4ωρο.... κ φυσικά μου άρεσε το λουκ στο μπλοκ.

TwistedTool είπε...

Gaurake, πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για όλα!

Για τον off δε χρειάζεται να επαναλάβουμε πόσο γαμάτος τύπος είναι, δεν κερδίζει άδικα τα βραβεία (http://atwistedblog.blogspot.com/2010/10/twisted-awards-off-shade.html) μας εξάλλου!

Η δουλειά της ann4 είναι μαγική και πανέμορφη. Την ευχαριστούμε και τη συγχαίρουμε κι από δω! Περιμένουμε κι άλλα, φυσικά!

Κι από σένα περιμένουμε την πρώτη σου εκπομπή Γαυράκε! Ας διαφημίσω εγώ το σταθμό σου για σένα!

Το Ράδιο Gaurakos βρίσκεται εδώ (http://gaurakos.listen2myradio.com/) , αλλά δεν είναι πάντα ανοικτό. Μιλήστε με τον DJ για να ρυθμίσετε κάποιαν εκπομπή! :D

Να'σαι καλά ρε Γαυράκε, ευχαριστούμε!

offshade είπε...

Ευχαριστώ για την αναφορά και για το συμμάζεμα των μηχανημάτων βεβαίως βεβαίως. Με πολλή χαρά να ακούσω να μοιράζεσαι και τις δικές σου μουσικές επιλογές, αρκεί να με ενημερώσεις και αρκεί να μην είναι Πέγκυ Ζήνα...

Gaurakos είπε...

My little Prince ? Nikolas

Εμ, δεν σε αφήνει ο Νικόλας βλέπεις σε ησυχία. Πως να προλάβεις να φέρεις το μάτι και το αυτί σου, βόλτα. :)

Twistedtool

Με έδωσες κανονικά λέμε. Εκπομπή θα κάνω απόψε, όταν ξεκινήσεις εσύ για να σου πάρω τους ακροατές. Μην σου πω ότι θα σου ρίξω και παράσιτα.;) Όπως στην ταινία "Βασικά καλησπέρα σας" Χααχαχαχα

offshade

Θα ενημερωθείτε, όταν με το καλό. ;) Ε, όχι και Πέγκυ Ζήνα...

Marouli είπε...

Πολυ ωραια!! Αν θα ειμαι στο πισι θα ακουσω!!

Την καλησπερα μου!!

Μαρουλοφιλακια!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δεν κατάλαβα τι έχει η πεγκη ζηνα ?οκ είπαμε ροκ, αλλά και κάνα ελληνικό δεν είναι κακό!!
περιμένουμε έναρξη εκπομπής....
κανόνισε να μου βρεις καλό βακραουντ, και μα την παναγία δεν θα το ξανά αλλάξω, ορκίζομαι στα κιλά μου!!
φιλιά καληνύχτας βρε...

zoyzoy είπε...

Μ'αρέσει τρελά η αλλαγή της σελίδας σου σαν την Φούλη και'συ σαν τα βρακιά της τ'αλλάζει τα Templates!
Δυστυχώς μετά απο format στο p/c έμεινα βουβή αν μου αποκατασταθεί ο ήχος θα επισκεφτώ τους φίλους σου!

Gaurakos είπε...

Marouli

Τελικά το έχασες. Και έμεινε το μαγαζί έτσι, ακαθάριστο! :P

Φούλη.

Ζήνα, Μάκης δεν μπαίνει λυπάμαι. Χαχαχαχα. Όσο γαι το Blog Θα το φτιάξουμε. ;)

Zoyzoy

Όλα τα λεφτά έτσι;

Η Φούλης τις τόοοοοοσες αλλάγές που έχω κάνει εγώ εδώ μέσα δεν τις έχει κάνει. Εδώ μέσα μπαίνεις στις 12 το πρωι πχ και στις 3 νομίζεις ότι μπήκες σε λάθος blog...Χαχαχαχαχα

Δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα Template. Ούτε η Φούλη αλλάζει Template (αν και θα το αλλάξει όπως και να χει) Απλά το κώδικα σκαλίζω (Βάζω,βγάζω) και του αλλάζω τα πετρέλαια. Σε χρώμματα και Backgrounds.

Ο ήχος τι έπαθε; Γιατί μετά από φορματ δεν παίζει;

zoyzoy είπε...

Του άλλαξε τα πετρέλαια ο σύζυγος του'βαλε και τα windows 7 και'χασα τ'αυγά και τα πασχάλια και δεν ήμουν εδώ να του πω να μου κρατήσει προγράμματα!
Περιμένω να κατεβάσει κανένα drive λέει δεν γνωρίζω και πολλά:))

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.