28 Οκτ 2010

Print this post

6 Κάποιοι, κάπου, κάποτε,



Κάποιος, κάπου, κάποτε. Είπε. ΌΧΙ...

Καί. Κάποιος, κάπου, κάποτε. Είπε. ΝΑΙ...

Χρόνια πολλά!

ΥΓ. Μην απορήσετε με την ετικέτα που μπήκε η ανάρτηση. Για σκεφτείτε το...

6 Σχόλια::

ασωτος γιος είπε...

παει πολυς καιρος που αυτος ο λαος ελεγε τα ΟΧΙ
τωρα δε λεει τιποτα, κοιτα αποχαυνω μενος μεσημεριανα λαζοπουλους και σεφ στην τιβι

TwistedTool είπε...

Έτσι..

Χρωστάνε τη ζωή τους σε κάποιους, μα δεν τους θυμούνται καν. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, όπως λέει κι ο άσωτος: αποχαυνωμένη μπροστά στην τηλεόραση, αποχαυνωμένη πάνω από την κάλπη, χωρίς κρίση, προσωπικότητα , περηφάνεια και σεβασμό προς τον εαυτό της.

Επιτρέψτε μου, όμως, να έχω μια μικρή ελπίδα..

( fortounata) είπε...

κάποιοι κάποτε είπαν ΟΧΙ,εμείς;

Coffeemug είπε...

Τα μικρά και μεγάλα ναι και όχι που λέμε καθημερινά. Αυτά σκέφτομαι. Και πόσο αυτά μας σκοτώνουν καθημερινά. Αυτά τα μεγάλα σημάδεψαν και άλλαξαν τη ζωή μας κάποτε. Μας έκαναν αυτούς που είμαστε τώρα. Κι εμείς; Τί το κάνουμε αυτό που έχουμε;

ΦΟΥΛΗ είπε...

αυτοί που είπαν το Οχι κάποτε τα είχαν πολλά κιλά!!!...... τώρα για τους σημερινούς λαπάδες με τα ναι, τι να πεις?έχουν α@@@@@ ?δεν νομίζω!!!

Prisoned Soul είπε...

Κάποιοι, κάπου, κάποτε... μακάρι να θυμόμασταν εκείνον που είπε το όχι και να μην επιτρέπαμε σε όλους αυτούς που τώρα μας πουλάνε να λένε απροκάλυπτα το ναι...

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.