30 Νοε 2010

Print this post

14 Οι πρώτοι αναγνώστες.

νοιξα το Blog στις 14 Απριλίου 2010. Και ήταν τα δυο πρώτα Blogs που  έβαλα στην παρακολούθηση και από τους πρώτους αναγνώστες μου και οι δυο. Για την ακρίβεια οι πρώτοι δυο αναγνώστες μου. Τους ήξερα και πριν από το blogging, αλλά είπαμε το Blue έκλεισε και για λίγο χαθήκαμε. Οι βοήθεια που δέχτηκα πριν την ζητήσω ως νέος Blogger δόθηκε απλόχερα και από τους δυο. "Ότι θέλεις μην διστάσεις να μου το ζητήσεις" Είπανε και οι δυο. Αυτοί οι δυο φίλοι είναι ο Twistedtool και ο offshade



O ΤΤ έχει στην  κατοχή του δυο Blogs και φροντίζει για αυτά καθημερινά. Έχει την ίδια τρέλα του,
ράβε ξήλωνε, δουλειά να μην μας λείπει σε ότι έχει να κάνει με το blog. Αν μπείτε κάποια μέρα στο blog του και δείτε τα έπιπλα να έχουν μετακινηθεί, η κάποιο διαφορετικό design, μην απορήσετε ότι μπήκατε σε άλλο Βlog. Αυτό είναι. Ο Stewie θα είναι εκεί να σας καλωσορίσει. Οι περισσότερες αναρτήσεις του έχουν να κάνουν με την αγαπημένη του ομάδα την Μπάγερν Μονάχου. Μέχρι εδώ καλά τα πάμε. Ερυθρόλευκος αυτός όπως και εγώ. Βέβαια αν βρεθούμε ποτέ σε αγώνα Ευρωπαϊκό, δεν το ξέρω δεν με ξέρει. και θα δώσω εντολή στους παίχτες με τον δαφνοστεφανωμένο στο αριστερό στήθος να τους ρίξουν 3! Αν όχι, να το σκεφτούν καλά όταν θα είναι για προπόνηση στο Ρέντη. Εκεί που είμαστε "αντίπαλοι" είναι στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου που υποστηρίζουμε. Εθνική Γερμανίας αυτός, Αργεντίνος εγώ. Βέβαια δεν μπορώ να μιλάω και πολύ πάνω σε αυτό διότι τις τελευταίες δυο φορές που βρεθήκαμε απέναντι, Με έστειλε σπίτι... Στο άλλο του blog ανεβάζει σε υψηλές αναλύσεις τα αγαπημένα του Wallpapers. Ακούει πολύ τους Tool, Ronnie James Dio και όποτε του δοθεί η ευκαιρία και ο χρόνος κάνει και εκπομπή στο Twistedradio. Πειρατής όπως και εγώ. Τέλος είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με την ωρθωφραφήα! Αν δι κάτη και δαιν ινε σοστο θα σου πι αμαισος. αικί αίκαναις αίνα λάθως. Διόρθοσαι τω να ίναι σοστό. Αιλπήζο να μιν αίχο κάνη κάπιω λάθως στω Post κε χρηαστί να με διωρθοση. Χρόνια πολλά Ανδρέα. Το παραπάνω δωράκι είναι για εσένα ελπίζω να σου αρέσει.


Image and video hosting by TinyPicO offshade έχει στην κατοχή του και αυτός δυο Blogs ένα για να γράφει τις δικές του σκόρπιες σκέψεις και στο άλλο για τις αγαπημένες του ταινίες. Όταν υπήρχε Blue και gamato και ανέβαζα ταινίες του είχα πάρει κάμποσες περιγραφές με σχόλια, για τις ανάγκες στα uploads μου. Θαυμάζω τον τρόπο που εκφράζεται στα posts. Σκόρπιες σκέψεις η κάποια κριτική-σχολιασμός ταινίας, έχουν ένα ξεχωριστό τρόπο όπως τα γράφει. Έχει τεράστιες γνώσεις από ταινίες και μουσική, ο χαρακτηρισμός εγκυκλοπαίδεια δεν είναι υπερβολή. Οι αναρτήσεις του είναι από αυτές που λέμε σεντόνια αλλά αξίζει να τις διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή. Και τα δυο blog δεν ανανεώνονται καθημερινά, αργεί συνήθως να κάνει ανάρτηση. Έλλειψη χρόνου και αν δεν έχει κάτι να πει είναι οι λόγοι που δεν ανεβαίνουν συνέχεια Posts. Όχι ρε σεις δεν έχει πιάσει το blog αράχνες. Κάθε μέρα είναι εκεί και φροντίζει για της ανανεώσεις στις sidebars με διάφορα videos youtube, μουσική, χιούμορ, διάφορα trailers από ταινίες που είδε και του άρεσαν, φωτοβολίδες χιουμοριστικές, μέχρι και τι βιβλίο διαβάζει αυτό το καιρό. Εντάξει το καταλάβατε, τον έχω αντιγράψει σχετικά με τις ανανεώσεις στις sidebars σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Για όσους δεν έχουν Blog στην κατοχή τους, ο off προσφέρει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να πει αυτό που θέλει και να ακουστεί στην "σελίδα σας"   Επίσης αγαπημένη του μουσική η Heavy Metal Με ιδιαίτερη αδυναμία και αυτός στο Ronnie James Dio. Το δικό του Radio παίζει όταν είναι free ο off από υποχρεώσεις και ακούει ο ίδιος το βάζει on lain να το ακούσουν και όσοι φίλοι του γουστάρουν. Αν δείτε δηλαδή πάνω αριστερά ένα μπαννεράκι που λέει "οff radio ON" σημαίνει ότι είναι ανοιχτό. Εχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην keira knightley αλλά μπροστά στην Αishwarya Rai,(Ερωτά μου αγιάτρευτε) η keira είναι Β Εθνική.  Στις ομάδες τα "χαλάμε" διότι έχει και αυτός το κακό να είναι Παναθηναϊκός, αν και δεν είναι φανατικός και δεν ασχολείται και πολύ με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει βλέπεις το προνόμιο να παρακολουθεί καλύτερο πρωτάθλημα και μάλιστα...από κοντά κιόλας. Μαζί με τον TT είναι και αυτός φίλαθλος της Εθνικής Γερμανίας. Το καλοκαίρι καταλαβαίνετε τι πέρασα με τον αποκλεισμό της Αργεντινής με την τεσσάρα από την Γερμανία.Δεν βαριέσαι, υποστηρίζουμε την Μπάρτσα και οι δυο. Τα χρόνια μου πολλά επίσης στο αγαπητό φίλο για τα γενέθλια του, να είναι πάντα καλά για να μας διασκεδάζει στο offshaderadio με τον δικό του τρόπο στα...ραντεβού Παρασκευής. ελπίζω να σου αρέσει και εσένα αυτό το δωράκι που έφτιαξα.

Για τους δυο παραπάνω εορταζόμενους την τετάρτη θα αφιερωθεί μια εκπομπή στο δικό μου ράδιο. Με επιλογές από τον αγαπημένο τους Ronnie, τους Fates Warning καιTwisted Sister.

14 Σχόλια::

TwistedTool είπε...

Gaurake, απλά επιβεβαιώνεις τη μεγάλη σου καρδιά, για την οποία έλεγα στο post μου για το βραβειάκι σου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα (ξέρεις εσύ) και πραγματικά χαίρομαι που σε έχω φίλο μου.

Το δωράκι σου θα βρει μια περίοπτη θέση στο blog μου. Είναι και το πρώτο που παίρνω :)

Ο off είναι ένα διαμαντάκι και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κι αυτόν. Να μας ζήσει να τον χαιρόμαστε!


Gaurake, σ'αγαπάμε και το ξέρεις! Να'σαι καλά φίλε μου! Τα φιλιά μου και τις ευχαριστίες μου.

Υ.Γ.: Τετάρτη θα τα ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

offshade είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε, να σαι καλά. Με συγκίνησες! Η αγαπημένη μου μπάντα (όσο και αν εκτιμώ τον Dio) είναι οι fates warning, οπότε ξέρεις τι θα γίνει την Τετάρτη!
Χρόνια καλά σε όλους μας.

Marouli είπε...

Χρονια σας πολλα παιδιααααααα!!! Οτι επιθυμειτε!! Τελευταια σας ανακαλυψα μεσω του γαυρου και μου αρεσουν οι εκπομπες εσας.. Οσο προλαβαινω.. Εχω μια μικρη αδυναμια στον οφ γιατι ειναι και ο δολοφονος μου! χαχαχα!! Anyway.. παμε ολοι μαζι.. γηπεδοοοοοοοο!!(αυτο θυμαμαι τωρα αυτο ειπα χαχαχα)

Μαρουλοφιλακια!

Marouli είπε...

Επισης γαυρε ολοκαρη αναρτηση και ουτε ενα γλυκο για τους φιλους σου? Τι με δυο εικονες θα την βγαλεις? Για ξηλωσουυυυ!!! Αντε μην τους παρω και γινουμε ολοι Τσελσι!!! (καλα αυτες οι γνωσεις μου με χουν αφησει speechless)!! xaxaxa!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Χρόνια πολλά ΤΤ να είσαι ευτυχισμένος, και να έχεις κοντά σου πάντα ανθρώπους να σε αγαπάνε,όπως τον φίλο γαυράκο!!Είμαι χαρούμενη που ήταν η αιτία να σε γνωρίσω,πραγματικά...
ώρα είναι να αλλάξω και συνερ(γάτη) δεν νομίζεις!!
ενα δωρακι με όλη μου την αγάπη...

ΦΟΥΛΗ είπε...

Πολύχρονος και ευτυχισμένος off..
εύχομαι να έχεις πάντα γεμάτη καρδιά,πορτοφόλι και κρεβάτι,όπως εσύ τα θες...
Ο γαύρος είναι η αιτία που γνώρισα και εσένα,εύχομαι να είμαι άξια της (φιλίας) σου,ένα μικρο ροκ δωρακι και για σένα με όλη μου την αγάπη...

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τώρα για σένα γαύρο τι να πω!!
καλα λόγια, όχι,σήμερα οι εορταζόμενοι έχουν την τιμητική τους..
για σένα τον οξύθυμο,φιλότιμο,πρόθυμο να βοηθήσεις τους πάντες δεν θα πω κουβέντα... απλά μόνο ότι είσαι μεγάλο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ....
τώρα φταίω εγώ? επειδή ζηλεύεις και το ξέρω, τσακο και εσύ τώρα ένα
δωρακι http://img207.imageshack.us/img207/9937/assetslarget10417335849.jpg
έτσι για να Βλέπεις ότι δεν έχω άδικο που σου ταλεγα....

Coffeemug είπε...

TT και Off, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στους δύο. Να σας χαιρόμαστε. Κρατήστε μου θέση στην πρώτη σειρά αύριο!

Dreameraki είπε...

Πολλά δώρα ρε παιδιά!!
Πολλές αλλαγές!Τι γαμάτο φόντο είναι αυτό!!
Πολυχρονό το παλικάρι!
Μπράβο για τη σχέση που έχετε,τα μπράβο πάνε και στους δύο!!
Γαύρε πολλά πλατιά χαμόγελα χωρούν εδώ!!!
Κανένα δώρο θα δούμε κι εμείς;;Χαχαχαχ!Εδώ πάει κλείσιμο ματιού ή στόματος-αναλόγως!Χαχαχαχα!
Φιλιά και πάντα τέτοια!

zoyzoy είπε...

Πολύχρονοι και ευτυχισμένοι οι φίλοι σου να'στε πάντα αγαπημένοι και χαρούμενοι όλοι.
Και πως τα κατάφερες και έχουν το ίδιο όνομα μ'ένα πόστ καθαρίζεις και για τους δύο.

Αυτή η ωρθωφραφήα με στράβωσε φαντάσου το φίλο σου:))
Εγώ πάλι στραβώνω όταν μπαίνει ο άλλος και μου λέει ότι έχω λάθος:((


Καλό μήνα να'χουμε!

Prisoned Soul είπε...

Να ζήσουν και χρόνια τους πολλά και των δυο!!!
Πάντως πολύ μ'αρέσει που συνεχίζεις τον Αϊ Βασίλη και μοιράζεις δώρα!

Φιλάκια Γαυράκο!

TwistedTool είπε...

Φουλάρα μου, το δωράκι πάει να κάνει παρέα με αυτό του Gaurakou!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες! Να'στε πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

gaurako na tous xairesai.souxw mia adynamia anexhghh.myeleni47

Gaurakos είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχολιά σας και για την παρουσία σας, στην εκπομπή μου για αυτούς τους δυο ξεχωριστούς φίλους για εμένα. Να είστε όλοι καλά.

myeleni47 (Ανώνυμος)

Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτιμησή σου. Με τιμά!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.