8 Φεβ 2011

Print this post

21 Μεγάλες κουβέντες...η απάντηση...

Κάποια φίλη Blogger ανάρτησε πριν από λίγες μέρες αυτό.

...Κουβέντα φίλου μου πριν από λίγο στο Msn.

"Για να μπεις στο γυναικείο μυαλό, πρέπει να περάσεις από το Δαφνί πρώτα"!


Δικό σας...







21 Σχόλια::

Λόλα είπε...

Ενω το αντρικο μυαλο ειναι ανοιχτο βιβλιο..
αυτο δηλ θες να μας πεις τωρα?

Gaurakos είπε...

Λόλα, η απάντηση στο ερωτημά σου, δική σου. :P

Λόλα είπε...

Και απαντω λοιπον στο ερωτημα μου :Ρ
Τα ιδια σκ@τα ειναι και το δικο σας!

Πφφφφφφ..γ@μω τη μαχη των φυλων, γ@μω! :@

Gaurakos είπε...

Ε, για να το λες εσύ. :)

KANTHAR0S είπε...

Η γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει την ορμητικότητα του αντρα και ο αντρας δεν μπορεί να καταλάβει την ρομαντικότητα της γυναίκας. Το πρόβλημα είναι ότι εμάς δεν μας πολύνοιάζει που δεν καταλαβαίνει την ορμητικότητά μας. Την αγαπάμε κι έτσι.

elena porcupine είπε...

Ειρήνη ημίν! :-)

Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε ο ένας το μυαλό του άλλου μέσα σε μία ανάρτηση!!!Αιώνες τώρα δε μπόρεσε κανείς!

Σας αγαπάμε και μας αγαπάτε!Αυτό αρκεί!

Πάμε τώρα για ένα καφεδάκι;

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Καλημέρες!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Οταν το βιβλίο είναι ανοιχτό, το διαβάσεις, το υπογραμμίσεις, το αναλύσεις... χάνει τη μαγεία του..

Σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

βασικα πιστευω να γνωριζεις οτι το ποστ σου αποτελει παγίδα. Ειναι μικρό, πιάνει πολλά θεματα μαζί, και στο τελος πετας το μπαλάκι σε εμας τους αναγνωστες.

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη:

Το Δαφνί αποτελεί μια πολύ όμορφη περιοχή. Οταν μιλατε για το Δαφνι σαν κλινικη ίσως να θελετε να σκεφτειτε οτι για να μπειτε εκει, εχετε διαγνωσει το προβλημα (εδω ειναι η γυναικα) και θελετε να αρχισετε την αγωγή. Αυτό από μόνο του λοιπον ειναι πολύ θετικό γιατι κανετε κατι, δουλευετε αν θελεις, για την επιλυση του προβληματος που τυρανναει το μυαλο σας. Μπορεις ομως να παρατηρησεις την νοοτροπια που εχει και ο φιλος σου μαζι, οτι το Δαφνι αποτελει ενα χωρο που ναι μεν υπαρχει διαγνωση του προβληματος, αλλα το παρατας το θεμα εκει και τελειωνει... Δεν ειναι ομως ετσι... το προβλημα πρεπει να λυνεται και μονο οταν αλλαξετε νοοτροπια οτι δεν μπορειτε να καταλαβετε τις γυναικες, ισως και η λυση να ειναι πιο ευκολη και εφικτη για ολους μας.

Οσον αφορα τωρα το μυαλο της γυναικας. Για αρχη η φραση του φιλου/γνωστου σου ειναι πολυ γενικευμενη, καθως διαφορες γυναικες εχουν και διαφορετικες αποψεις... Ειναι σαν να μου λες, ότι με τον ιδιο τροπο θα οδηγησεις τριαξονικο, λεωφορειο, νταλικα, τανκ, φεραρι, και φιατακι... Θελουν ολα την αμεριστη προσοχη σου για την ασφαλεια σου, αλλα θελει διαφορετικες ικανοτητες αν θες το καθε αμαξι. Οποτε για αρχη σαν αντρες πρεπει να ξεκινησετε να αρχισετε να καταλαβαινετε το τι γυναικα εχετε απεναντι σας. Δεν ειναι σαν τα παιχνιδια του γαυρου που οπου και αν πατε με ό,τι ομαδα και αν παιζετε εσεις θα λετε συνθηματα εναντιον του βαζελου... οχι... ξανα πρεπει να βρεις και να θελησεις να ασχοληθεις με τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου... να θελησεις να τον μαθεις κλπ κλπ... οπως για παραδειγμα διαβαζεις το βιβλιαρακι του καθε αυτοκινητου... να μαθεις τι σημαινουν τα διαφορα λαμπακια μη και σου μεινει το αμαξι στη μεση της εθνικης οδου...

Και για το τελος να σου πω και να σου προτεινω... οτι δεν χρειαζεται να σκατε αγορια... οπως λεει και η ρηση... ''Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι''. Δεν τις χρειαζεστε τις γυναικες.. βρε κουτα ολα εγω θα σας τα λεω?

Καλημερα
Lonely

Gaurakos είπε...

Κάνθαρε χαχαχαχαχαχαχα. Το είπες τρομάρα σου. Δεν μας νοιάζει...τις αγαπάμε και έτσι. Τους επιβεβαιώνεις αυτό που λένε. Να πηδήξουν θέλουν οι άντρες και τι στο κόσμο.

Πορκουπίνα, Έτσι [Σας αγαπάμε και μας αγαπάτε!Αυτό αρκεί!] Χώρια σας δεν μπορούμε χώρια μας δεν μπορείτε.

Γιαγιά Αντιγόνη, μαζί σου! Αν χαθεί η μαγεία δεν έχει νόημα μετά...

Ανώνυμος-Lonely, Εμείς να ασχοληθούμε να σας μάθουμε. Εσείς μας αφήνετε; ...Φαντάζεσαι να είχε επιτυχία η μαλακία;

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δεν νομίζω ότι το θέμα μας είναι τι θα γινόταν αν πετύχαινε η μαλακία!το πολύ πολύ να μην έμπαινε καν στον κόπο ο δημιουργός να σας πετσόκοβε το πλευρό για να μας φτιάξει..(αν και πολύ φοβάμαι ότι είχε σαλέψει μόνος, από το πολύ να να και τον λυπήθηκε)....
Τώρα το αν μπορείτε να καταλάβετε το πως σκεφτόμαστε και λειτουργούμε, είναι λίγο δύσκολο να συμβεί μιας και εσείς σκεφτόσαστε με το κάτω κεφάλι..
Και στην τελική αν μπορούσατε να μας διαβάσετε,δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν από την αρχαία ιστορία και μέχρι σήμερα, που σχεδόν σε όλα υπάρχει το μυαλό μιας γυναίκας... έστω το μ...ι

Gaurakos είπε...

Φούλη, αν είχε το κάτω κεφάλι μυαλό για να σκεφτεί, δεν θα έκανε παρέα, εκεί που δεν πρέπει...

Πόσο έχω κουραστεί να ακούω για σκέψη του αρσενικού με την κάτω κεφαλή. Πόσο και να ήξερες.

zoyzoy είπε...

Τι να σου πω ρε Γαύρε εδώ δεν ξέρουμε εμείς καμιά φορά τι θέλουμε θα ξέρετε εσείς!
Μην αναλύσω τα του γυναικείου μυαλού όλες το ξέρουμε και δεν το παραδεχόμαστε.
Να το πάρεις από τα σωματικά προσόντα ποια γυναίκα είναι ευχαριστημένη με αυτά που της έδωσε η φύση?
Ελάχιστες όλες θα θέλαμε κάτι διαφορετικό λοιπόν μην τις ψάχνεις βολέψου έτσι και μην ζαλίζεσαι άδικα:))

gnostosagnostos είπε...

το αντρικο μυαλο ειναι πολυ πιο αγνο και αθωο...

Dreameraki είπε...

Tρελαίνομαι για κουβέντες τέτοιου τύπου!Υπάρχει φαγομάρα και γουστάρω!!Άπαξ και μπορέσεις και διεγείρεις το μυαλό της,έχεις κερδίσει το παιχνίδι φίλε μου!Τώρα πώς γίνεται αυτό,είναι μάθημα που δε διδάσκεται!!

Που μου θέλεις και Δαφνί!Χαχαχχα

Gaurakos είπε...

Zoyzoy Εγώ να κάτσω να ψάξω τι σκέφτεται μια γυναίκα; Όχι όχι και πάλι όχι. Αν το δοκιμάσω θα πάω σίγουρα στο Δαφνί! Χαχαχαχαχα

Γναγν Πες τα εσύ γιατί εμένα δεν με ακούνε...

Ντριμερίνα ..Μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κάποιος αυτοδίδακτος...! Σε τέτοιες κουβέντες και εγώ γουστάρω και ξέρεις, κάθομαι απλά και παρακολουθώ και απολαμβάνω τη... μάχη.

KANTHAR0S είπε...

Δεν το λέω σε στυλ να πηδήξουμε. Όχι. Απλά μας νοιάζει λιγότερο από ότι νοιάζει εκείνες. Τέλος πάντων. Τι ξέρω κι εγώ σε τελική ανάλυση.

Άντε καλό απόγευμα και καλό σου-κου.

Υ.Γ. Έρχεται ο Ιάπωνας.

Gaurakos είπε...

Κάνθαρε. Εσύ δεν λές και δεν εννοείς, οι κυρίες όμως πιστεύουν άλλα. :(
χεχεχεχεχε

Και λοιπόν;E allora? είπε...

άβυσσος τα μυαλά των ανθρώπων...τουλάχιστον αυτό πιστεύω...αντρων και γυναικών!

Gaurakos είπε...

Και λοιπόν;E allora?

Δεν βαριέσαι; Πλάκα κάνουμε να περνάει ή ώρα :)

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε πάντα για το πως λειτουργεί ένα μυαλό στα ερωτικά έτσι; Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Θες ο άλλος να είναι ωραίος, με αυτοπεποίθηση και αν σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να στηριχτείς πάνω τους σε μια στραβή. Μιλάω και για τα δύο φύλα.

Επίσης τα έχω βάλει με σειρά προτεραιότητας. Ναι ένα ωραίο πρόσωπο και ένας ωραίος κ..λ.. σε πάνε πολύ πιο μακριά στη ζωή από οτιδήποτε. Γι αυτό αντί να αναρωτιόμαστε εδώ πέρα ας πάμε κανένα γυμναστήριο να φτιάξουμε κορμάρες και σας εγγυώμαι ότι μετά δεν θα έχουμε χρόνο να το φιλοσοφούμε γιατί θα κάνουμε σεξ!
:))

Gaurakos είπε...

efi

Εκεί να δεις στο σεξ δηλαδή, πόσο το φιλοσοφείς...:)

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.