26 Ιουλ 2011

Print this post

13 Για να ξέρεις αλανιάρη, ένα γαύρο πουτανιάρη

Απαπαπαπαπα! Τι σκόνη χριστέ μου μαζεύτηκε εδώ μέσα; Τι αράχνες! Πολύ στη κλεισούρα τόσο καιρό και έκανε μέρες με ανοιχτά παράθυρα να έρθει στα ίσια του. Αφού πρώτα φώναξα ενίσχυση.... Πως είπατε; Εγώ δεν έκανα ολόκληρο post, που λέει γεια σας και μέχρι εδώ ήτανε; Έλα μωρέ, λεπτομέρειες.... Έτσι και αλλιώς όπως είπε και η Ηώς, είμαι κολλημένος ιντερνετάκιας. Και σε ένα μήνα το πολύ από την τελευταία ανάρτηση θα ποστάρω πάλι. Γελάστηκε όμως χεχεχεχε έκανα παραπάνω.


Kατά τα αλλά. Είχαμε σπάσει την ανεργία την πρώτη Απρίλη και έπιασα δουλειά σε ένα Parking. Μετά από δυο μήνες και αφού είδε το αφεντικό ό,τι προκοπή δεν γίνεται να παραμείνει τουλάχιστον σε ένα σταθερό επίπεδο η δουλειά, αλλά αυτή πέφτει και άλλο, αποφασίζει να δώσει εντολή. Δυο δεν πήραμε την πρωταπριλιά; Πληρώστε τους, αποζημιώστε τους, με όλα τα σχετικά...και στείλτους τους σπίτι. Τότε τι μας πήρες και μάλιστα δυο ρε φίλε; Πάλι από την αρχή και στο ψάξιμο. Ευτυχώς μετά από 5 μέρες βρήκα μια δουλειά σε ψητοπωλείο ημιαπασχόληση.


O θεός να τη κάνει ημιαπασχόληση, μιας και κατέληξα να δουλεύω και υπεραπασχόληση. Εκεί που δουλεύαμε 5 ώρες την ημέρα γίνεται ένα σοβαρό ατύχημα του ψήστη με το αφεντικό που είχε πάει με τη μηχανή να τον πάρει εκτάκτως για δουλειά και ο μάστορας κατέληξε να φοράει για τους επόμενους τρεις μήνες κολάρο με σίδερα, στο κεφάλι! Και με καλεί το καθήκον να μπω από τις 10 το πρωί μέχρι τις μια το βράδυ σερί να ψήνω και τυλίγω σουβλάκια, γιατί και ο άλλος ο πρωινός βρίσκεται σε άδεια και λείπει και ένας ακόμα τυλιχτής για βράδυ. Και καταλήγουμε να γίνομαι ρεπατζής. Αυτό είναι το ευχαριστώ, δηλαδή. Εκτός των άλλων τα λεφτά λίγα λίγα, πάρε τώρα 50 ευρώ πάρε μετά 80 και όποτε μπορούμε κιόλας. 


Δηλαδή ο φίλος το αφεντικό μας είδε κάτι σαν καβάτζα γκομενική. Ξέρεις κάτι κουκλίτσα πήγαινε τώρα σπιτάκι σου και αν ξεμείνω θα σε φωνάξω να τη βρούμε. Έκατσε και πήγε με τα νερά σου γιατί και η γκομενίτσα κάβα σε είχε μέχρι να βρει άλλο νταραβέρι. Και είδες πως σου την έκανε; Χτες πήγε και μίλησε αλλού τα βρήκε όλα ζάχαρη, συμφώνησε και μόλις έστειλες sms σου απάντησε με ένα χέσεμες. ότι δεν σε έχει ανάγκη άλλο. Γιατί όπως εσύ ξέρεις να παίζεις με το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης και να το εκμεταλλεύεσαι, ξέρουμε και εμείς να σε εκμεταλλευτούμε... Θα μου πεις βέβαια ζυγώνει ο Αύγουστος και είναι γαμημένος μήνας για δουλειά.... Αλλά δεν ξηγιώνται έτσι οι ωραίοι. Τσίμπα και μία Ρόζα. 

13 Σχόλια::

Prisoned Soul είπε...

Να ρθω να φάω κανα σουβλάκι άμα είναι έτσι!
Αλλά να το φτιάξεις καλό αλλιώς δεν πληρώνω, θα το κεράσεις! :P

Καλωσήρθες ξανά!!

mahler76 είπε...

αλήθεια πρέπει να μας πείς που δουλεύεις να φάμε σουβλάκι από τα χεράκια σου. Ελπίζω να έχεις σύντομα κάποιο καλό νέο με δουλειά φίλε.

elena porcupine είπε...

Ε να αυτά ακούω και δεν βγαίνω να ψαξψ δουλειά!!!

:-)

Welcome back!!!

Smaraocean είπε...

Είδα φως και είπα να πω κι εγώ ένα γεια! Καλώς σε βρήκαμε! Η μπύρα κερασμένη από εμένα!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Στη γέμιση του σουβλακιού βάζεις και Playmobil ;το τζατζίκι ξέχασες!!! ατε να χαθείς σάτυρε, βγάλε αυτό το αίσχος από εκεί,θα σε καρφώσω στον μπλοκερ ναι θα σου βάλει προειδοποίηση περιεχομένου....
Καλή δύναμη..

Gaurakos είπε...

Sweet truth!
Έλα εσύ και θα στο φτιάξω ωραία για εσένα. Και εσύ δεν πληρώνεις έτσι και αλλιώς. Οι άλλοι πληρώνουν. ;-)

mahler
Κοντά σου ήρθα ρε. Πειραιά μεριά. Λέμε ό,τι είμαι εκεί από χτες και θα πάω και σήμερα.

porcupine
Γιατί τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας σκατζόχοιρος;

Σμάρα
Σίγά μην σε αφήσω να τη βγάλεις με μια μόνο μπύρα. Δεν πάιζει... ;-)

Ρε συ Φούλη, αν είναι να με δώσεις στο Bloger για άσεμνο περιεχόμενο, καλά τότε την αφαίρεσα.

zoyzoy είπε...

Τουλάχιστον τρως καλά!
Σουβλάκια εσύ πίτσες εγώ θα ψηθούμε καλά καλοκαιριάτικα!

Της Παναγιάς τα μάτια έχεις βάλει στη σελίδα σου ένα 6μηνο έκανε να μου ανοίξει:)) έλεος!!

Καλά ψησίματα με θαλασσινά!

Ηώς είπε...

Κολλημένε, ε κολλημένε! :P
Σιγά που θα την πάλευες εκτός. Και μην γκρινιάζεις, θες ή δεν θες δουλειά;

nefelokokkugia είπε...

Κανονικά έπρεπε να σε καρφώσουμε στον blogger μόνο και μόνο για το άσεμνο όνομα που χρησιμοποιείς.
Μα...Gaurakos? Κάντο Paokakos τουλάχιστον να είναι σοβαρό.
Τέσπα...
Πες στο πρώην αφεντικό σου ότι είναι μαλάκας και ελπίζω να του πέσει μια οικογένεια κατσαρίδες στο τζατζίκι. Να την βρει το υγειονομικό και να του το κλείσει το ρημάδι. Αυτή η μαλακία με την ημιαπασχόληση πολύ με νευριάζει.
Ουφ...μάλλον δεν είναι καλά τα νεύρα μου.
Χάρηκα που γύρισες στον blogger, στο είπα?

Gaurakos είπε...

Ναι Zoyzoy. Τρώω τόσο καλά, που έχω χάσει ένα δεκάκιλο. Όσο για το Blog, το αντίθετο μάλιστα από βαρύ, είναι. Έχω αφαιρέσει κιόλας.

Ηώς
Δεν γκρινιάζω, αλλά τη πουστιά ποτέ δεν την χώνεψα. Και δουλειά θέλω, είπαμε. Όχι εκμετάλευση και γαμήσι με πρόστιμο.

Νεφέλω

Πιο σοβαρό από το gaurakos εν παίζει ρε πατρίδα. Όπως καταντήσαμε επίσης, ημιαπασχόληση και πάλι καλά να λέμε. Τα νεύρα σου τι έχουν; Εγώ μια χαρά σε βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

με έχει ξεχάσει το μπλογκ σου.κλαψ

coffee

Coffeemug είπε...

το πετυχα

Gaurakos είπε...

Coffeemug

:-)

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.