16 Ιουν 2010

Print this post

7 Καθαρίστρια του κώλου αξίας 85 Euro!

Ρε μάνα.Δεν θέλω καθαρίστρια να έρθει σπίτι να καθαρίσει. Το καθαρίζω μόνος μου το σπίτι, αν δεν έρθεις. Δεν είναι και πολλά μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Στο σαλόνι πάω μόνο για καμιά ταινία και για μπάλα. (Την έχει γλιτώσει το σαλόνι). Δεν είναι ανάγκη ρε μάνα τώρα. Όχι δεν μπορώ να έρθω θα σου στείλω καθαρίστρια και μην σκας θα στην πληρώσω εγώ. Ρε μάνα δεν είναι το θέμα τα λεφτά,αλλά τις φοβάμαι τι θα μου φέρεις; καμία τσαπατσούλα να μου τα ρημάξει εδώ μέσα αντί να βάλει σειρά. Όχι την ξέρω είναι καλή. Δεν θέλω λέω και αλλάζω κουβέντα.Πρωί πρωί κατά τις 9 με ξυπνάει το κουδούνι. Ανοίγω και ρίχνω στα μούτρα μου λίγο νερό στα γρήγορα, φοράω ότι βρίσκω, χτυπάει και η πόρτα του σπιτιού. Ανοίγω. Γεια με έστειλε η μητέρα σας να καθαρίσω το σπίτι. Φρικάρισα!. ήτανε η δεύτερη φορά που ανοίξανε τα μάτια μου (γουρλώσανε για την ακρίβεια) χωρίς πρώτα να πιω καφέ. ( η πρώτη ήτανε στο Ναύπλιο, είχε καφέ η ιστορία εκεί αλλά δεν τον ήπια διότι είχε ξεχάσει να βάλει ζάχαρη η πρώην γυναίκα μου και κόντεψα να δηλητηριαστώ)


Την αφήνω να μπει. Τι να έκανα να την διαολοστείλω;Ρωτάει που είναι το μπάνιο να αλλάξει Τις λέω που είναι αφού μέσα μου κατέβαζα καντήλια.Αλλάζει, φτιάχνω καφέ. Θα ξεκινήσω λέει από την κουζίνα. Ξεκίνα από όπου θέλεις τις λέω. Αλλά έλα πρώτα να σου δείξω που δεν θέλω να βάλεις την νοικοκυροσύνη σου. Την πάω στο σαλόνι. Μια και ήρθε και θα πληρωθεί να κάνει και το σαλόνι μια λέω και εγώ. (Τι το ήθελα και εγώ ο μαλάκας και δεν της έλεγα να μην μπει καθόλου και εκεί... Και να κλειδώσω και την πόρτα).Καθάρισε ότι βλέπεις εδώ μέσα αλλά όταν φτάσεις 30 πόντους από το έπιπλο της τηλεόρασης δεν θα κάνεις τίποτα ούτε σκούπα δεν θα βάλεις. Γιατί; Ρωτάει. 'Ετσι τις λέω, αυτά τα καθαρίζω εγώ ούτε η μάνα μου δεν τα ακουμπάει.Τηλεόραση, DVD και ότι άλλο υπάρχει επάνω και μέσα σε αυτό το έπιπλο το ξεχνάς σαν να μην υπάρχει. Και φυσικά στο δωμάτιο δεν θα μπεις καθόλου τις λέω αυτό το καθαρίζω επίσης μόνος μου. Τέλος πάντων λέει εντάξει δεν θα καθαρίσω εδώ. Πάω στο δωμάτιο και κάθομαι στο pc με τον καφέ. Κάποια στιγμή τελείωσα μου λέει την κουζίνα.Πάω στο σαλόνι. Θυμάσαι τι σου είπα; Ρωτάω. Ναι μου λέει.Δεν περνάνε πέντε λεπτά και την ακούω να κλαψουρίζει! Πάω στο σαλόνι και την βλέπω να προσπαθεί να βάλει στην θέση του Το καλώδιο HDMI ( αφού είχε καταστρέψει το μεταλλικό μέρος με το καλώδιο) που είναι συνδεμένο με την τηλεόραση και το Western Digital !!! @$%#^&*!@*$%#^(*&$%#^υη^&*% Με βλέπει και αλλάζει η μούρη της χρωματισμούς. Τώρα θα με κρεμάσει με το καλώδιο θα αναρωτιότανε μέσα της.Άστα όπως είναι και πες μου τις λέω τι χρωστάω για ότι έκανες μέχρι τώρα. Τίποτα μου λέει με πλήρωσε η μητέρα σου. Θα σου δώσω τα λεφτά που κάνει η ζημιά μου λέει. Δεν θέλω λεφτά να αλλάξεις και να φύγεις απαντάω και αφού είσαι πληρωμένη άντε στην ευχή του θεού και τις παναγίας.Φεύγει και πάω στο πλαίσιο και παίρνω άλλο καλώδιο HDMI. Παίρνω την μάνα μου τηλέφωνο. Έλα απαντάει ήρθε; Ήρθε λέω αγριεμένος.Πόσα την πλήρωσες μάνα; 50 Ευρώ λέει. Ωραία λέω, και 35 εγώ για το καλώδιο, σύνολο 85 για να καθαρίσει μια κουζίνα.

7 Σχόλια::

ΦΟΥΛΗ είπε...

Πω πω!!! τώρα τι να πω! την άλλη φορά έρχομαι εγώ και σου ορκίζομαι ότι δεν θα μπω σαλόνι και δωμάτιο σου!!!! τα 50 όμως θα τα πάρω εεεε,και όπως είμαι και γρήγορη σε 1 μισή ωρίτσα θα εχω τελειώσει.....
να στείλω τηλ,άντε δεν θα πάρω λεφτά θα πατσίσουμε βάζοντάς μου το ρουφιάνο!!!! πλιζ!!!!!
Καλό βράδυ....

Gaurakos είπε...

Δεν έχει τύχει να δεις την κουζίνα μου φούλη.
Θα φύγεις τρέχοντας. Κουτιά από πίτσες,Χαρτοτυλιχτά από σουβλάκια,πιάτα στην λάτζα άπλυτα,Κουτάκια μπύρας από δω και από κει.
Άστα άστα.

Я верю в Сталина είπε...

Καλημέρα!

Πρέπει να γνωρίσουμε τη κουζίνα σου με τη κουζίνα μου, να κάνουν παρέα... :)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα, λοιπόν ΑΛΛΑΞΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΩΩΡΑ γιατί αύριο ποιός ξέρει τί άλλο θα σου στείλει ;-))

TwistedTool είπε...

Χοχοχοχο επική κατάσταση!

Ευτυχώς που ήταν μόνο ένα καλώδιο. Σκέφτηκες να έκανε καμιά άλλη ζημιά που να μη διορθώνεται; Νεράκι στον WD ας πούμε; :) Χαχα!

Φτηνά τη γλύτωσες Γαυράκε μου!

Πάντως, συμφωνώ απόλυτα. Εγώ τη μάνα μου και δεν αφήνω να αγγίζει εκεί που δραστηριοποιούμαι, όχι να αφήσω μια ξένη!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ ελεος

πιασε τη σκουπα να καθαρισεις!

ειναι ντροπη σου νεο παιδι και να ζεχνει η κουζινα σου!

Ασε που θα παθεις κανενα σκορβουτο!

Ανώνυμος είπε...

I SOSTI I LISI INE KAHARIZE MONOS SOY TIN EPOMENI OPOS KANO KAI EGO I GINEKES INE GIA ALLA PIO SOVARA PRAGMATA KAI OXI GIA KAHARISTIES ANTE KAI KALA KRASIA MPIRPILIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.