8 Οκτ 2010

Print this post

22 Αυτοί θα φύγουν, όχι εσείς

Ανοίγεις ένα Blog. Γιατί έτσι γουστάρεις και για ότι γουστάρεις εσύ. Άλλος γράφει καθημερινές του ιστορίες, άλλος ιστορίες φαντασίας που του έρχονται στο μυαλό, άλλος για πράγματα που τον προβληματίζουν. Αυτά τον ευχαριστούν και θέλει να κουβεντιάσει. Απολαμβάνεις να γράφεις (πρώτα για εσένα) και μετά να διαβάζουν οι αναγνώστες σου που σε παρακολουθούν. Μέχρι την στιγμή που θα μπουν 5 μαλάκες μέσα στο Blog σου με σκοπό να στο κάνουν κωλοχανείο, ρίχνοντας λάσπη. Επειδή δεν του άρεσε η άποψη σου, σε αρχίζει στην ειρωνεία και άμα λάχει ρίχνει και μπινελίκια. Άλλος τρόπος να δείξει ότι διαφωνεί δεν υπάρχει. Δεν τον έχει. Και δεν τον έχει, γιατί δεν διάβασε αυτά που ήθελε αυτός. Η θα ψάχνεται αν στο Blog, οι αναρτήσεις είναι αληθινές, η ψεύτικες. Εδώ να δεις κόλλημα που το χουν. Δεν τον νοιάζει αν διασκεδάζει η αν τον προβληματίζουν όπως εσένα, με αυτά που γράφεις, αλλά να βρει πάτημα να σε κράξει. Σκοπός του είναι να σε κάνουν να ξενερώσεις, ώστε να το κλείσεις. Ναι καλά διαβάσατε να το κλείσεις!


Για ποιόν λόγο άλλωστε το κάνει; Ανώνυμα ρίχνει την λάσπη (οι περισσότεροι) δεν έχουν και το θάρρος να βγουν βλέπεις και να πουν, αυτός είμαι και σου την λέω. Γιατί αφού δεν τους αρέσει, η έχουν ενδοιασμούς αν οι αναρτήσεις είναι αλήθεια, η φανταστικές, δεν προσπερνούν το Blog και να μην ξανά πατήσουν το πόδι τους; Γιατί αφού η άποψη σου δεν τους καλύπτει, ρίχνουν λάσπη, οι περισσότεροι ανώνυμα υπενθυμίζω και δεν διαφωνούν απλώς, αιτιολογώντας την άποψη τους; Το τι έχουν να κερδίσουν με το να ξενερώσει κάποιος Blogger και να κλείσει την σελίδα του, δεν το καταλαβαίνω. Μόνο αυτοί ξέρουν.


Λοιπόν για να μην λέμε και πολλά. Ο κάθε Blogger γράφει ό,τι θέλει. Γουστάρεις; Παρακολουθείς και σχολιάζεις. Δεν σου κάνει κέφι; Δεν παρακολουθείς το Blog Και στρίβεις. Θέλεις να σχολιάσεις κάτι, στο οποίο δεν συμφωνείς; Το λες όμορφα και ωραία, να γίνει και ωραία κουβέντα. Αλλιώς αν δεν έχεις τον τρόπο να σχολιάσεις σωστά, στρίβε. Και το κάνεις και ανώνυμα, τρομάρα σου! Δεν έχεις και τα άντερα, να βγεις με το ονοματάκι σου, να του την πεις.


Για εσάς τους Bloggers που τους παίρνεται χαμπάρι, κάτι τέτοιους. Τα κακοήθη σχόλια είναι για να σβήνονται. Και αν ο αριθμός των σχολίων αυτών είναι μεγάλος και από Ανώνυμους, υπάρχει η επιλογή, στις ρυθμίσεις σχολίων, να μπορούν να σχολιάσουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες Google. Όπως υπάρχει και η επιλογή αποκλεισμού επισκέπτη. Αν σου τα πρήξει, του πατάς έναν αποκλεισμό και δεν  μπορεί να ξανά μπει στο Blog σου. Αυτοί θα φύγουν, όχι εσείς, από το Blog σας. Ούτε είστε υποχρεωμένοι να τους δώσετε αναφορά, τι και πως γράφετε στο Blog σας. Μην τους κάνεις το χατήρι. Μαλάκες ήτανε, μαλάκες είναι και μαλάκες θα παραμείνουν. 

22 Σχόλια::

Marouli είπε...

Καλησπερα! Συμφωνω μαζι σου οτι γραφεις για εσενα κυριως και οχι για αλλους.. Και αν βρεθουν στο δρομο σου διαφοροι και σου κανουν την διαθεση χαλια απλα πατας το delete και ξενοιαζεις! Ευτυχως υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις οπως μετριασμο σχολιων κλπ κλπ.. Για εμενα δεν ειναι λογος να το κλεισεις το 'μαγαζι''. ΤΟ κλεινεις μονο γιατι εσυ ο ιδιος δεν θες αλο..
Ειναι απλα τα πραγματα! Δεν εχει διπλωματια και ετσι σ'αυτες τις καταστασεις.. ή το ενα ή το αλλο! Επιλεγεις και παιρνεις!

Μαρουλοφιλακια!

TwistedTool είπε...

Έτσι!

Πρόσφατα, βλέποντας τα φιλικά blogs εδώ μέσα, έπεσα πάνω σ'αυτό (http://greektomato.blogspot.com/). Παρόλο που δεν το είχα επισκεφτεί ξανά, στεναχωρέθηκα που κλείνει για το λόγο που κλείνει.

Το να κλείνεις ένα blog επειδή ο κάθε μαλάκας έρχεται και σε ενοχλεί, το θεωρώ αχρείαστο, τουλάχιστον.

Το θετικό είναι ότι η κοπέλα θα ασχολείται περισσότερο με τη δουλειά της και δεν την πολυνοιάζει, απ'ό,τι κατάλαβα.

Γενικά, όμως, πρέπει να είσαι βλάκας για να θυσιάσεις τις ώρες που πέρασες γράφοντας, ομορφαίνοντας αυτό το blog σου, για κάποιον άγνωστο (ή και γνωστό) κακοήθη.

Γνώμη μου, βέβαια. Γαυράκε, συμφωνούμε πάλι :)

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μπορεί να το θεωρείτε βλακεία ή ανούσιο να κλεινεις το μπλογκ σου όταν δεχεσαι επιθεσεις.

Αν σε πρήζουν όμως όλη μέρα και σου χαλάνε τη διάθεση, τότε δε βλέπω και το λόγο να συνεχισεις κάτι που έφτιαξες εξαρχής, μόνο για να περνάς καλά.

Και όχι οι κακοηθείς δεν είναι ποτέ άγνωστοι. Είναι κυρίως αυτοι που επώνυμα σε γλύφουν και ξημεροβραδιάζονται στο μπλογκ σου. Αυτό ήταν που με πείραξε περισσότερο.

Και δεν μπορεις να τους αποκλείσεις γιατι τη χολή τη βγάζουν από δημόσια pc. Ναι είναι τόσο γελοίοι που κάνουν όλο αυτό τον κόπο.

Gaurakos είπε...

@efi

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όπως σου είπα κιόλας δεν είναι ικανός ΚΑΝΕΝΑΣ να σου στερήσει, την χαρά που δίνεις και παίρνεις. Υπάρχει και άλλος γνωστός που έχω και την τιμή, να είναι και φίλος μου Blogger. Τον οποίο στον "στολίσανε," τον πικράνανε για τα καλά. Και στα σχόλια και σε mails. Δεν τους έκανε όμως το χατήρι! (Ίσως τον δεις εδώ στα σχόλια αργότερα, και στα πει και ο ίδιος) Προσπάθησε να ηρεμήσεις και είμαστε δίπλα σου. Αυτό μόνο και ξανά λέω κανείς δεν είναι ικανός να σου στερήσει την χαρά που έδεινες και έπαιρνες.

:)))

( fortounata) είπε...

δεν θα μας χαλάσουν τη ζαχαρένια οι ανώνυμοι.το μπλογκ έγινε για τους λόγους που αναφέρεις.οπότε γιατί να στενοχωρηθείς για κάποιους μ......ς;φιλιά.

offshade είπε...

Από τη στιγμή που αποφασίζεις να γράψεις κάτι σε "κοινή θέα", πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και γι' αυτά. Εμένα δεν με χαλάνε οι κακοήθεις ούτε οι ηλίθιοι, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα πεπραγμένα και τα γραφόμενά του. Αυτό που με χαλάει είναι οι βωμολοχίες και οι απειλές, τότε μόνο διαγράφω για να μην έρχονται αντιμέτωποι με αυτά οι λοιποί επισκέπτες του blog.

Όλα τα ανωτέρω φυσικά επαφίενται στους λόγους που ο καθένας φτιάχνει ένα blog. Άλλοι το κάνουν για την παρέα, άλλοι για χαβαλέ, άλλοι για αυτοπροβολή. Το δικό μου είναι απλά το κουτάκι με τις ανοησίες, τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντά μου. Αν θα το ανοίξουν 2 ή 202 ποσώς με ενδιαφέρει. Και ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποιοι το κλείσουν αηδιασμένοι ή ενοχλημένοι, αρκεί να μην κατουρήσουν μέσα του. Εμένα αυτό που μου αρέσει, είναι απλά να το γεμίζω. Ασχέτως αν συχνά αργώ. ;-)

Aν το δεις έτσι, σπάνια χαλιέσαι με το οτιδήποτε. Αλλά επιβάλλεται να δείχνεις έναν σεβασμό στους επισκέπτες, αφαιρώντας οτιδήποτε θα μπορούσε να ενοχλήσει όχι εσένα, αλλά εκείνους.

Dreameraki είπε...

Like,like,like,like -που είναι και της μόδας-
Ο,τι πεις και ένα παραπάνω από μένα!
Καλωσόρισα,καλώς σε βρήκα και παρότι Παοκτσού,τα είπες πολύ ωραία και έτσι είναι!

Gaurakos είπε...

Πρός όλους.
Σας ευχαριστώ που περάσατε να πείτε μια κουβέντα και εσείς.

@you may say i'm a dreamer..

Καλώς όρισες και θα χαρώ να τα λέμε, εδώ μέσα. Και θα ρίξω και ματιά στο Blog σου ;)

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΥΡΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ 'ΑΝΩΝΥΜΟΙ'ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ Ή ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ... ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ?? ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΡΙΨΕ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣς ΑΠΟ ΕΝΑ 'ΑΝΩΝΥΜΟΣ'. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ ;)

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ :)

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ε, όχι και εδώ να μας χαλάνε την ζαχαρένια μας!
Σε όποιον αρέσουμε!
Γράφεις για την δική σου ευχαρίστηση και κανένας δεν θα σε κάνει να σκας!

Τους βλάκες τους αντιμετωπίζουμε αναλόγως!!!
Δεν μπορώ να θυμώσω περισσότερο γιατί όσο να πεις μεγάλη γυναίκα δεν επιτρέπεται να παρεκτραπεί!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Prisoned Soul είπε...

Λοιπόν... εγώ είμαι ΠΑΝΑΘΑ και το τονίζω από την αρχή, αλλά δεν μπορώ σε γενικές γραμμές παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Είναι πολύ σπαστικό αυτό που κάνουν και πίστεψέ με δεν ήρθα με τέτοιο σκοπό.
(άλλωστε ένα κορίτσι δεν πρέπει να παρεκτρέπεται)

ΥΓ. ήξερα ένα παιδί που το "γαυράκος" το χρησιμοποιούσε συχνά... αυτό με τράβηξε εδώ και αν και "εχθρός" :Ρ θα μείνω.

Φιλιά

Gaurakos είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη

Την καλημέρα και ένα χαμόγελο σου στέλνω :))))

@Sweet truth!

Καλώς ήλθες. Καλά να περάσεις εδώ μέσα.
Θα έρθω και από την γειτονιά σου να ρίξω κανένα, καπνογόνο! :Ρ:Ρ

:)))

Φοίβη είπε...

γεια σου Γαβράκο..
καλά τα γράφεις...
μεγάλος καημός να έρχεται ο κάθε γάβρος και να σε πειράζει που διάλεξες να είσαι Παναθηναικός :)
πλακίτσα κάνω!
έλειπα και δεν έχω πάρει χαμπάρι.
ελπίζω να μη σε στεναχώρησε κανέναν κάφρος.


καλό σκ να έχεις και μη σκας για κανέναν.

η πράσινη Φίλη σου!

Gaurakos είπε...

@Φοίβη

Μα είναι ομάδα αυτή που διάλεξες; Χαχαχαχαχα!!!

Εμένα τέτοιοι τύποι δεν τους πολυπαίρνω χαμπάρι, απλά τους βλέπω σε άλλα Blogs να κάνουν τους μάγκες τρομάρα τους.

Δεν μου είπες, με τις ανακοινώσεις (καραγκιοζιλίκια) Πατέρα-Μαρινάκη, Για την ομάδα της πεντάρας, στην Βαρκελώνη και για τους παροικούντες τις Ιερουσαλήμ, διάβασες;

Απλά γονάτισα από τα γέλια... Χαχαχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ο κάθε ένας έχει φτιάξει το μπλοκ του κατά το πως του κάνει κέφι,και γράφει ότι νομίζει, όσοι χαλιούνται να κόβουν λάσπη! τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παράλια!!άντε κάνει και κρύο ,να πουντιάσουνε οι κρυόκωλοι...
γεια σου συνερ(γάτη)

mahler76 είπε...

εγώ πάντως όποιον κράζω τον κράζω επώνυμα χαχαχα. Ευτυχώς τα ανώνυμα τα έχω απενεργοποιήσει από πολύ νωρίς. Καλό βράδυ αγορίναααααα

ante...geia είπε...

Καλημέρα από την μακρινή Τούμπα.:)
Με κάλυψε πλήρως ο offshade.

Λόλα είπε...

Δεν θα προσθεσω κατι αλλο, αλλωστε με καλυψαν πληρως και η αναρτηση και ολα τα σχολια...

Τα φιλια μου κυριος! :)

zoyzoy είπε...

Και'γω στεναχωρήθηκα για το συγκεκριμένο μπλόγκ που κλείνει για το κέφι άλλων!
Νομίζω υπάρχει τρόπος να παραμείνεις εξω απ'το χορό των ανώνυμων και των κακόβουλων σχολίων το e-mail σου επιλεκτικά σε λίγους και καλούς.

Καλή εβδομάδα!

Υ.Γ όταν χάσετε ειδοποίησέ με ν'ανεβάσω το γάβρο γιατί δεν παρακολουθώ αθλητικά:))

Gaurakos είπε...

Φούλη

Γεια σου συνερ(γάτη)δα. :P

@mahler

Σιγά ρε κράχτη! :P

@ante...geia

Καλώς ήλθες και καλή διαμονή.

@Λόλα

Επίσης φιλιά πολλά. :)))

@zoyzoy

To Blog Δεν έκλεισε, δεν τους έκανε το κέφι η Έφη ;) Όσο για το αν και όταν χάσουμε. Τόσο άγχος τελικά πότε θα χάσει ο Θρύλος;
Θα ανάψεις και καπνογόνο κιόλας στο Blog? :p

zoyzoy είπε...

Δεν κατάλαβες δεν έχω άγχος για την ομάδα σου
τη συνταγή βιάζομαι ν'ανεβάσω:))

Gaurakos είπε...

@zoyzoy

Καλά περίμενε, έχουμε καιρό, ακόμα...Θα αργήσει αυτή μέρα, για να χάσουμε ;) Ανέβασε κάποια άλλη. :)

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.