2 Ιουν 2010

Print this post

5 Μόνος του και με μικρό καλάθι ,αλλά... την γνωστή συνταγή.

Κάπως άλλαξε, η αλλάζει μετά την πρόσφατη σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας μας. Όχι μεγάλα πράγματα απλά δόθηκε η εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για προπονητή. Και ειδικά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ. Απαίτηση του κόσμου και επιθυμία ορισμένων από το ΔΣ της ΠΑΕ. Το ζύμωμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπως δείχνει δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Λίγο ο άχαρος τρόπος του Μαρινάκη να ζητήσει την ομάδα με δηλώσεις στα ΜΜΕ.Κάτι ο Κόκκαλης που ανέκαθεν δεν ήθελε τον Μαρινάκη, η συμφωνία δεν θα γίνει ούτε τώρα. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Μεταγραφές δεν θα γίνουν όπως ξέρατε που περιμέναμε από μέρα σε μέρα τον Κόκκαλη ότι κάποια μολότοφ, θα πετάξει και θα πέσει το Καραϊσκάκη από τα θεμέλια. Με ελεύθερους θα πορευτούμε και με χαμηλά συμβόλαια, θα πλαισιώσει και από την δεύτερη ομάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με παίχτες που αξίζουν την ευκαιρία τους. Η αρχή έγινε με τον 16χρονο Βαντερσον Ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Όμως είμαι 100% σίγουρος ότι ο Κόκκαλης δεν θα αφήσει έτσι την ομάδα θα την ψάξει την δουλειά να φέρει έναν δυο παίχτες που θα σηκώσουν την ομάδα. Δεν θα περιμένει να στηριχτεί μόνο στα πιτσιρίκια και σε παίχτες από τα μεσαία ράφια. Που το στηρίζω αυτό;


Καλώς η κακώς απέρριψε ουσιαστικά μια πρόταση από τον Μαρινάκη, ο ποίος έδινε 50 εκατομμύρια ευρώ εδώ και τώρα, για μεταγραφές. Κάλυπτε μέρος του ανοίγματος για την επόμενη χρόνια στο ύψος των 10 εκατομμυρίων ευρώ. ( Κάπου στα 20 εκατομμύρια θα είναι το άνοιγμα του χρόνου.) Και κάλυπτε επίσης και το συμβόλαιο του προπονητή αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ. Με προτίμηση στον Βαλβέρδε. Μόνο ένας τρελός απορρίπτει μια τέτοια πρόταση με τα σημερινά δεδομένα. Και είναι υποχρεωμένος ( το ξέρει αυτό) να κάνει αν όχι τα παραπάνω, μόνος του ( αφού έτσι διάλεξε) τουλάχιστον να κρατήσει σε κάποιο επίπεδο την ομάδα. Επομένως μην ανησυχείτε και πολύ. Δεν θα γίνουν 8-10 μεταγραφές που πρέπει κανονικά για να ξανά σηκωθεί αμέσως η ομάδα. Αλλά δεν θα την αφήσει και έτσι στο περίπου. Συνεχίζει την προσπάθεια για να βάλει τους Αγγελόπουλους στην ΠΑΕ. Προκύπτει από τα ρεπορτάζ ότι το νερό μάλλον μπαίνει στ' αυλάκι. Γνώμη μου; Είναι νωρίς ακόμα για τους Αγγελόπουλους να βάλουν ένα ακόμα καρπούζι στην μασχάλη. Είναι πολύ δύσκολος ο Ολυμπιακός για να τον διοικήσεις από δυο μεριές έστω σαν μέτοχος.Όταν μάλιστα ακόμα δεν έχεις πετύχει αυτά που θέλεις και θέλει και ο κόσμος σου στο μπάσκετ.

ΥΓ Καλό είναι να ονειρευόμαστε και για παραπέρα από το Ελληνικό πρωτάθλημα,αλλά για φέτος ξεχάστε το. Δώστε περισσότερο σημασία πως θα βοηθήσουμε την ομάδα από μεριά μας να ξανά πατήσει γερά στα πόδια της.

5 Σχόλια::

Atlas είπε...

Καλώς ή κακώς συνεχίζει μόνος του όπως είπες.
Μακάρι να ανακατέψει τους Αγγελόπουλος.
Το θέμα είναι ότι είναι να γίνει ας γίνει γρήγορα....σε 12 μέρες ξεκινάμε τους αγώνες και δεν νομίζω ότι έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε πιό πολύ τα πράγματα.

Γοργές και σωστές σκέψεις και τίποτα παραπάνω.

έχουμε 2 πρωταθλήτριες ομάδες κ21.
Ας εκμεταλλευτούμε επιτέλους το απόθεμα μας και μην τρέχουμε να βρούμε φυντάνια τύπου Ντιόγκο.

Είμαι ΥΠΕΡ του να παίξουμε με ότι αστέρι έχουμε σε ακαδημίες, τον βασικό κορμό και 2-3 προσθέσεις.

Gaurakos είπε...

@Angel

O βασικός κορμός αυτός θα είναι παιδιά απο την ακαδημία που μπορούν να μπούν άμεσα.( εντάξει δεν θα βγούν και όλα 2 αν βγάλεις επιτυχία θα είναι. Και με όποιους μπορούν να συνεχίσουν απο τους υπάρχοντες. Μετά θα ψωνίζει με φειδώ. Αλλά πιστεύω πως έστω με ελεύθερους έναν παίχτη αν όχι δυο που θα σηκώσουν την ομάδα θα τους χτυπήσει.

ΥΓ Τον χίντελμπράντ να κάτσει κάτω απο τα δοκάρια μπορεί να μου τον φέρει;
Αυτόν τον ξανθό τον γερμανό, καημό τον έχω χρόνια να τον δω, με τα ερυθρόλευκα γάντια.

Atlas είπε...

:) :) :)

Εκτός απο φανατικός Γαυρος, ειμαι και τρελός με την Bayern και την Εθνικλη Γερμανίας.

Είναι τερματοφυλακάρα όντως(μετα τον oli kahn).

Η αλήθεια ειναι οτι η γερμανική αγορά ειναι φτηνή και ακριβώς ίδιας νοοτροπίας με την δική μας, ποδοσφαιρικά παντα.

Εχουμε λύσεις απο κεί.

KANTHAR0S είπε...

Καλημέρα μάγκα!

Το να πορευτείς με ελεύθερους και φτηνούς παίχτες δεν είναι κακό. Αλλά για να τους βρεις και συνάμα να είναι ποιοτικοί θέλει δουλειά το πράγμα. Και αυτή την στιγμή δεν βλέπω διάθεση για δουλειά. Για την ακρίβεια δεν βλέπω καν σωστό προγραμματισμό. Ας αφήσουν στην άκρη τις έριδες κι ας στρωθούν μπας και καταφέρουν να κερδίσουν την χαμένη αγωνιστική τους αξιοπρέπεια. όσο για τον Μαρινάκη δεν είναι μόνο άχαρος ο τρόπος που ζήτησε την ΠΑΕ (αλλά και το Καραϊσκάκης ΑΕ), δεν είναι μόνο ότι επέλεξε λάθος χρονική στιγμή, αλλά στην προκειμένη φάση κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό. Προφανώς και το όλο σκηνικό το έκανε για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά προς όφελος δικό του κι όχι του Ολυμπιακού.

COSTANTINOS είπε...

γαυρακο σε βρισκω λογικοτατο και σωστοτατο
για τα αδερφια και εγω το ειπα στον θεμη
δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι στο μπασκετ ειναι νεοι ανθρωποι να μπλεξουν τωρα και με το ποδοσφαιρο θα τα κανουν σκατα
εδω ρε μας πηδανε στο μπασκετ και αυτοι τυρβαζουν θα μπλεξουν με τους γκανγστερ του ποδοσφαιρου
θα τους φανε λαχανο
οσο για τον μπακαλη η αποψη μου δεν αλλαζει ειναι απατεωνας δημαγωγος ψευτης και λαοπλανος και ο ερνεστο τον εφτυσε και καθε λογικος γαυρος δεν περιμενε απο εναν σοβαρο προπονητη να δεχτει να κανει τον μαλακα για τον αλλον
και μην γινει αυτο που φοβαμαι μας κατσικωθει ο τακης ο λεμονης και θα κλαιμε θα γελαμε
θα σε γελασω

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.