12 Ιουν 2010

Print this post

2 Οι πεντάμορφες και τα τέρατα

Νότιος Αφρική Μεξικό το πρώτο παιχνίδι. Το παιχνίδι δικαίωσε όσους το παρακολούθησαν ήτανε καλό, με τις δυο ομάδες η κάθε μια με τον δικό της τρόπο να ζητάει αυτό που θέλει. Δηλαδή την νίκη, μιας και η σκοπιμόπτητα είχε το μέτρο της. Πολύ καλός ο Ντος Άντος καιρό είχα να τον δώ να παίζει τόσο καλά απο την ημέρα που έφυγε από την Μπάρτσα.

Πρώτο ημίχρονο. Το Μεξικό μπαίνει δυνατά στον αγώνα ποιο τεχνική ομάδα Χάνοντας (όχι και τόσο κλασικές ευκαιρίες) Με εξαίρεση το τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Η Νότιος Αφρική μαζεμένη στην άμυνα της μην δώσει και πολούς χώρους στον αντίπαλο, ανα διαστήματα να βγαίνει με αντεπιθέσεις μπροστά κυρίως με σέντρες από τα πλάγια.

Δεύτερο ημίχρονο. Η Νότιος Αφρική προηγήθηκε στο σκορ νωρίς. Ανεβασμένη πλέον και με περισσότερους χώρους μιας και το Μεξικό ανοίχτηκε.Δεν είχε και άλλη επιλογή. Η ισοφάριση ήρθε στο 79 απο το Μεξικό, το οποίο ήτανε και τυχερό στις καθυστερήσεις αφού η μπάλα σε αντεπίθεση και τετ α τετ χτύπησε το δοκάρι.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1  

Ουρουγουάη- Γαλλία.( Ποιά Γαλλία;)

Πρώτο ημίχρονο. TIΠΟΤΑ!!!!! 

Δεύτερο ημίχρονο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! 

Τελικό αποτέλεσμα. Πλάθω πλάθω κουλουράκια με τα δυό μου τα χεράκια.

Βρείτε μου άλλη ομάδα με τέτοιο ρόστερ! Και να μην μπορεί να φτιάξει σύνολο. Και επειδή το ξενέρωμα ήτανε βαρύ σε σχέση με την ματσάρα του πρώτου αγώνα θα ρίξω χολή. Αχ ρε Ντομενέκ μυρωδιάς είσαι μια ζωή δεν αλλάζεις εσύ. Θα το ξανα πώ άλλη μια φορά. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι αρκετοί παίχτες φυλάγονται με τις εθνικές τους λόγω τον συλλόγων που παίζουν ( αρκετοί από αυτούς είναι τις Γαλλίας) Άμα είναι έτσι ρε παιδιά κλείστε το το μαγαζί. Κρίμα πάντως ρε Γαλλία να μην σε έχω στον όμιλο να σου πετάξω πάλι τα μάτια έξω, δεν σε φοβάμαι, είσαι η μόνη ομάδα που δεν φοβάμαι.Και δεν υπερβάλω καθόλου. Όσο για την Ουρουγουάη δεν ασχολούμαι, δεν με απασχολέι το διεθνές συγκρότημα αυτό.

2 Σχόλια::

Я верю в Сталина είπε...

Καλημέρα! Ναι ρε γμτ γκαντεμιά τρελλή να μην έχουμε τους Σανσον στον όμιλο..! Αλλά τώρα μου φαίνεται θα τα ακούσεις!!!

Σου άρεσε το Μεξικό;;;;;

Τί διάολο λάθος παιχνίδι έβλεπα εγώ κι αποκοιμήθηκα;
Για μένα η χθεσινή μέρα ήταν τρελλή απογοήτευση... Αν πάει έτσι όλο το μουντιάλ τη κάτσαμε τη βάρκα. Ένας μήνας "Άννα να ένα μήλο" με το τόπι, δεν παλεύεται μέ τίποτα...

Gaurakos είπε...

Το παιχνίδι μου άρεσε απο το Μεξικό-Νότιος
Αφρική, Ασφαλώς και έχουμε δει πολύ καλύτερα παιχνίδια απο αυτό, αλλά δεν ήταν και ότι να ναι ο πρώτος αγώνας ο χτεσινός. Είχε ρυθμό έβλεπες δυο ομάδες να παλεύουν για κάτι. Και να παίζουν και λίγο μπαλίτσα με το Μεξικό λίγο καλύτερο. Από τους Νότιοαφρικανούς δεν είχα απαιτήσεις τρελές αλλά καλά το πήγανε. Αν μη τι άλλο σε δικαίωσε.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.