14 Ιουν 2010

Print this post

4 Παραλίγο έκπληξη

Ολλανδία-Δανία.

Πέρα από την πίεση της η Ολλανδία στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ανύμπορη να σπάσει την άμυνα της Δανίας. Η οποία Δανία ήταν ποιο δραστήρια στην επίθεση χωρίς την μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο με το καλημέρα, Η μπάλα μετά από άτσαλο δίωξιμο του Πόουλσεν με το κεφάλι η μπάλα βρήκε στην πλάτη συμπαίχτη του και κατέληξε στα δύχτια.(Είναι να θέλει να μπει) Η Δανία δεν φάνηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, πολλά λάθη στην άμυνα. Κυρίως και στην πίεση ψηλά ανώτερης Ολλανδίας πλέον. Ευτυχώς που είχε τον τερματοφυλακά της σε καλή μέρα και διασώθηκε από μεγαλύτερο σκόρ.

Ιταλία-Παραγουάη

Σχεδόν έπεσε μέσα ο off-shade ότι προβλέπει έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι. Λίγη εμφανίστηκε η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία στον πρώτο της αγώνα στον θεσμό. Η παραγουάη εκμεταλεύτηκε την νωθρότητα των Ιταλών και προηγήθηκε στο σκόρ στο 40'. Οι Ιταλοί ισοφάρισαν στο 63 τους δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά μέχρι εκεί. Η γνωστή Ιταλία ,δεν προηγήθηκε αυτή στο σκόρ, τα βρίσκει σκούρα. Και το χειρότερο, μάλλον χάνει και τον Μπουφόν για το υπόλοιπο ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με πρόβλημα στον ισχίο. Όπως και να χει θα την βρεί την άκρη πιστεύω ο Λίπι για να περάσει στην επόμενη φάση.  

Και τα δικά μας να μην ξεχνίομαστε... Για τους παίχτες της Εθνικής επειδή ακούω συνεχώς ότι εφράζουν παράπονα περί κριτικής.

1) Σε εσάς ποιός μίλησε; Ποιός σας έριξε ευθύνες; Στον Προπονητή σας τα χώσαμε.

2) Βγάλτε μας εμάς μαλάκες και παίξτε και λίγο και μετά θα σας πούμε και συγνώμη όπως σας την είπαμε μετά το παιχνίδι στην πόλη,όπου προκριθήκατε στο Euro 2008 Ως πρώτοι στον Όμιλο. Παίζοντας και μπάλα. 

3) Για ρωτήστε τους Άγγλους και τους Βραζιλιάνους τι γίνεται αν γυρίσουν ντροπιασμένοι πίσω. (Μέχρι και αστυνομικές δυνάμεις στην Βραζιλία τους φυλάνε μην φάνε ξύλο οι παίχτες) Και μετά κάντε παράπονα για αυστηρή κριτική.

4 Σχόλια::

ΦΟΥΛΗ είπε...

όλε!!!!
καλημέρα ........

Gaurakos είπε...

Όλε Όλε Καλημέρες.

Ανώνυμος είπε...

Όλο για μουντιάλ θα γραφεις;;;;;

ε;
ε;
ε;

Gaurakos είπε...

όχι μόνο για Μουντιάλ ρε συ. Θα γράψω και για Μουτντιάλ! χαχαχα

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.