15 Ιουν 2010

Print this post

4 Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Ουφ δεν βγαίνει άλλο από αυρίο θα ξεκινήσω τα μπάνια η ζέστη είναι ανυπόφορη. Θα πάω για γκομενάκια στην παραλία. Έτσι και αλλιώς το Μουντιάλ δεν λέει να μας καθηλώσει. Αστα διάλα. Ούτε σήμερα είχαμε τίποτα σπουδαίο Η Ακτή Ελεφαντοστού με την Πορτογαλία κουλουράκια. Η βραζιλία με την Κορέα κέρδισε επειδή είναι Βραζιλία. Το γκόλ του Μαικόν ξεχωρίζει. Σχεδόν από την γραμμή του άουτ την έστειλε στα δύχτια.


Αλοίμονο αν ολόκληρη Βραζιλία δεν μπορούσε να βρει την άκρη να κερδίσει ακόμα και σε μια κλειστή άμυνα. Η Κορέα το πάλεψε για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.Θετική παρουσία πάντως. Έχει και Ολυμπιακό η ανάρτηση. Ο Σώκος τελικά μίλησε με το Μαρινάκη. Αν κρίνω από τις φάτσες τους μπροστά στις κάμερες η δουλειά θα γίνει ( εκτός αν μας βγάλει πάλι μαλάκες ο Θείος Σωκράτης). Άν βλεπετε τον θείο Σωκράτη να γελάει σημαίνει ότι θα ζήσουμε. Βρήκαμε και προπονητή βρε! Όπως και να χει εγώ από Tomorrow ξεκινάω να βουτάω τη κορμάρα μου στις θάλασσες. δεν καταλάβατε τίποτα; Ούτε και εγώ. 


Και θα σα πω και ένα καλό ανεκδοτάκι. 

Γιατί τσακώνονται δυο ξανθιές πάνω σε ένα μηχανάκι; 

Απάντηση: Για το ποια θα κάτσει στο παράθυρο!

4 Σχόλια::

Mamouli είπε...

Θα συμφωνίσω για τα παιχνίδια. Το γκολ γαμάτο, αλλά το Brazil χαλαρότατο.

Σήμερα όλοι έπρεπε να δούνε μπάσκετ Barca-Caja Laboral. Όλα τα λεφτά!

Να πας αγόρι μου να απλώσεις την κορμάρα σου στις πλαζ. Να πάρεις μαζί σου όμως και το laptop για να μας ενημερώνεις για τα αθλητικά τεκτενόμενα.

Gaurakos είπε...

@Μamouli.
Όχι άλλο κάψιμο λέμε! Θα το πετάξω στην θάλασσα.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Έτσι ετσι,ευτηχως που το κατάλαβες!
Καλά πως νόμιζα ότι το μηχανάκι είναι καμπριολέ;
Τυχαίο ; δεν νομίζω!!!εχω ένα τόνο πιο σκούρο του ξανθού!!!
Καλημέρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα

και τελικά ποια κάθισε στο παράθυρο;

αχαχαχαχαχαχα


Μου άρεσε που δεν θα έκανες μουντιαλική αναρτηση! Τελικά πάλι τα ίδια

καλές βουτιές boy!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.