17 Ιουν 2010

Print this post

10 Εθνική Ελλάδας Γεια σου!

Και ναι η Εθνική είχε την απάντηση της σε όλους μας όσους τους γιουχάραμε.Και μας έκανε πάλι υπερήφανους! Ο Ότο είχε και αυτός τις δικές του απαντήσεις από την στιγμή που στράβωσε πάλι το παιχνίδι νωρίς με δώρο γκολ. Μπήκε στον αγώνα από την αρχή να παίξει ότι ξέρει και ότι μπορεί, με αντίπαλο όχι την Αργεντινή εντάξει αλλά μια μεγάλη δύναμη θα έλεγα. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο χωρίς φαντασία μέχρι το 20 λεπτό. Ο Ρεχάγκελ μόλις αποκτήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε αμέσως την αλλαγή βγάζοντας τον έναν παραπάνω αμυντικό απότο αρχικό σχήμα και πέρασε τον Σαμαρά. Η Ελλάδα ανέβηκε πίεσε έχασε δυο ευκαιρίες το ένα τετ α τετ με τον Σαλπιγκίδη. Και στην τρίτη καιφαρμακερή του το κάρφωσε ο Σαπλιγκίδης έξω από την περιοχή,αφού η μπάλα κοντράρισε στο αμυντικό της Νιγηρίας. Στο κατάλληλο σημείο του αγώνα,λίγο δηλαδή πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ποιος είδε την Ελλάδα και δεν κατουρήθηκε πάνω του! Από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου Μπήκε να τους πατήσει. Έχασε ευκαιρίες κυκλοφόρησε την μπάλα κάτω στο χορτάρι και όχι με γιόμες.Ώσπου ήρθε το σουτ έξω από την περιοχή του Τζιόλη. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε προς στιγμήν και ο Τοροσσίδης που ακολουθούσε την φάση απλά την έστειλε στα δίχτυα της Νιγηρίας. Το σκορ όσο και ακούγεται κάπως θα μπορούσε να είχε λήξει και με άλλα 4 γκολ ενεργητικό για την Εθνική μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον προπονητή που διαχειρίστηκε σωστά με τις αλλαγές του τον αγώνα. Τον Νίνη τον έβαλε στο κατάλληλο λεπτό όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, για να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι.Και δεν είναι η νίκη που ήρθε πανυγηρικά. Είναι η εμφάνιση. Όποιο Έλληνα και να ρωτήσετε δεν τον νοιάζει τόσο πολύ η νίκη αλλάτο ξεκάβλωμα της εμφάνισης...Το ξεκάβλωμα! Και τώρα θα παίξουμε το επόμενο χαρτί με την Αργεντινή. Τα σενάρια πρόκρισης

10 Σχόλια::

Я верю в Сталина είπε...

Ας φροντιζε να μην τη γιουχαραμε!..

σόρρυ κιόλας...

Gaurakos είπε...

@marco Απόψε πανυγηρίζουμε.Και είχε τις απαντήσεις της.
Και μόνο αυτή η εξπερμάτωση μας έφτανε.
Ακόμα και στο τελευταίο δίλεπτο των καθηστερήσεων έκανε ευκαιρία. Αν μη τι άλλο σε καμία περίπτωση δεν κατέστρεψε το ποδόσφαιρο.

ΦΟΥΛΗ είπε...

εμένα πάντως που δεν είμαι φίλαθλη, (αναγκαστικά άκουγα), μου την έδωσε ο εκφωνητής μας ευχαρίστως τον έπνιγα!!!

KANTHAR0S είπε...

Δεν με τρομάζει η Αργεντινή. Δεν την φοβάμαι. Έχει πολλα αμυντικά κενά. Το πρόβλημα είναι ότι έχω κι εγώ.

Gaurakos είπε...

@ΦΟΥΛΗ.
Την επόμενη φορά που θα κάνει μετάδοση ο Πουρουπουπου, Χαμήλωσε την τηλεόραση. Αν αυτό δεν
μπορεί αν γίνει τότε βάλε βαμπάκι στα αυτιά.χαχαχαχα

@KANTHAROS
Ούτε εμένα με τρομάζει η Αργεντινή. Πάλι και σήμερα δεν ήτανε καλή,ασχέτα με την τεσσάρα.
Θα δούμε, μας κάνει και η ισοπαλία φτάνει να χάσουν οι Κορεάτες. Τι ζητάω τώρα ε;;;

offshade είπε...

Μισό, τι ακριβώς εννοείτε λέγοντας ότι δεν σας τρομάζει η Αργεντινή; Αν δεν κατεβάσει ταχύτητα θα μας λιώσει. Ελπίζω να προηγηθεί γρήγορα η Νιγηρία στο άλλο ματς του ομίλου (γιατί δεν τους βλέπω να φεύγουν χωρίς νίκη) για να χαλαρώσουν ο Μέσι και οι λοιποί...

Συνερ(γάτης) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Gaurakos είπε...

@offshade
Όπως είπε και ο kantharos δεν έχει άμυνα η Αργεντινή αλλά δεν έχουμε και εμείς.
Πιστεύω ότι αν ο Ρεχάγκελ σφίξει και παίξει την άμυνα που ξέρει με Λίμπερο πίσω αλλά όχι με γιόμες μπροστά τους έχει για καλό αποτέλεσμα. Ας πούμε ένα Χ. Και πιστεύω ότι θα κατεβάσει ταχύτητα η Αργεντινή. Μέσι και Ιγκουαίν που πάει για πρώτος σκόρερ πλεόν θα παίξουν ασφαλώς. Και θα παίξει και ο Αγκουέρο από την αρχή με εμάς πιστεύω. Αλλά με καλή άμυνα και με αλληλοκαλύψεις μπορούμε να τους φέρουμε βόλτα.

offshade είπε...

Όταν λέμε δεν έχει άμυνα, μηπως υπερβάλλουμε λίγο ρε παιδιά; Με βάση ποια στάνταρ; Ποιας άλλης άμυνας; Και εν πάσει περιπτώσει, αυτή την "αναιμική" άμυνα, εμείς με ποια ακριβώς επίθεση θα τη διασπάσουμε; Με τον παγκοσμίου κλάσης Γκέκα; Και το κέντρο τους πώς θα το περάσουμε; Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά ας έχουμε ένα μέτρο. Τύχη να έχουμε και λίγη αδιαφορία και πολλή υποτίμηση από πλευράς τους και μπορούμε υπό πολλές προϋποθέσεις να πάρουμε το Χ.

Gaurakos είπε...

@offshade
με τον τρόπο που είπες.
Τύχη να έχουμε και λίγη αδιαφορία και πολλή υποτίμηση από πλευράς τους και μπορούμε υπό πολλές προϋποθέσεις να πάρουμε το Χ.

Εκεί θα ποντάρουμε φτάνει να μείνει η άμυνα όσο μπορεί παρθένα αν μπορεί και γκόλ τρώνε και οι άλλοι.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.