19 Ιουν 2010

Print this post

4 Η επιστροφή του Γίγαντα!

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η 18η Ιουνίου 2010. Ο πρόεδρος Της ομάδας μας έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και ο γνωστός εφοπλιστής μπαίνει στην Παε. Η χτεσινή μέρα μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Ο Σωκράτης κόκκαλης ο οποίος θα συνεχίσει (για άγνωστο ακόμα διάστημα) να είναι πρόεδρος στην Παε. 17 χρόνια είναι πολλά για να μην νιώσει κάποιος συγκίνηση,για τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ναι ήταν αρκετές οι φορές τα τελευταία δυο χρόνια που τα άκουσε απο την κερκίδα αλλά οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε με αυτόν στο τιμόνι είναι περισσότερες και μας ενώνουν περισότερα Και δεν ξεχνιούντε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το 67% τις Παε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης κατέχει πλέον το 11% Το 10% είναι του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το υπόλοιπο μένει ώς γνωστόν στον ερασιτέχνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τα γραφεία τις πλατείας Αλεξάνδρας,είχαν μαζευτεί φίλαθλοι της ομάδας και αποθέωσαν τους δυο άντρες. Φωνάζοντας Βεβαίως Ολυμπιακός! Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ομάδας μας Σωκράτη Κόκκαλη για όσα προσέφερε όλα αυτά τα υπέροχα ομολογουμένως χρόνια. Και ευχόμαστε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τα καλύτερα για όλους μας στο τιμόνι πλέον του Ολυμπιακού και στο ποδόσφαιρο. 

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας!

Και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όσους... Θέλανε τον Ολυμπιακό να γυρνάει πάρα πολλά χρόνια πίσω. Ίσως...Κάποια άλλη φορά.

4 Σχόλια::

ΦΟΥΛΗ είπε...

καλημέραααααα
τώρα θέλεις να σου πω ζήτω;μια αεκζου;

καλά!!! ζητα εε ζήτω ήθελα να πω......

mahler76 είπε...

βρήκα Γαύρο μπλόγκερ να κράζω? τέλεια.

Gaurakos είπε...

@mahler76
Χαχαχαχαχα. Τέλεια δεν λες τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Σαν πρωτη εικονα νομιζα οτι θα μιλατε μονο για τον ολυμπιακο αλλα ευτυχως μιλατε για τα παντα εδω

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.