13 Ιουν 2010

Print this post

10 Έπεσε τεσσάρα

Από τα 3 πάλι παιχνίδια σήμερα παρακολούθησα μόνο την Γερμανία με την Αυστραλία. Το καλύτερο ξεκίνημα για την Γερμανία και σε αυτό το Μουντιάλ. Με ωραίο και απλό ποδόσφαιρο, υπέροχους συνδυασμούς (βέβαια βρήκε και τα έκανε) ότι ώρα ήθελε έβαζε την μπάλα στα δύχτια των Αυστραλών. Περιμένουμε να την δούμε και με ποιο δυνατούς αντιπάλους. Η Αυστραλία με την άμυνα της γιογιό και να μην μπορεί να κάνει ούτε μισή φάση μετά το πρώτο τρίλεπτο όπου παραλίγο να προηγηθεί. Δεν θύμησε σε καμία περίπτωση την ομάδα τους Χίντιγνκ στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Και μιας και μας τα έπριξαν απο την ΝΕΤ η Γερμανία χωρίς τον Μπάλακ και χωρίς τον Μπάλακ, Και ξανα μανά χωρίς τον Μπάλακ. Έλεος! Παιχταράς ο "Μιχάλης" αλλά δεν έχει να της προσφέρει πλέον τίποτα της Γερμανίας,ότι ήταν να δώσει το έδωσε.

10 Σχόλια::

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι να σου πω η άσχετη!!! καλά γκολ και πέναλτι !!
βββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ
Καλημέρα....

Gaurakos είπε...

@ΦΟΥΛΗ
Αυτό το γκόλ και πέναλνι πως το θυμήθηκες καλέ;
χεχεχεχε

KANTHAR0S είπε...

Από τη στιγμή που δεν έφαγε το γκολ στην αρχη ολα ηταν πιο ευκολα. Μπήκε ορμητικη, μπηκε πειθαρχημενη, πολυ απλα μπηκε για να κερδισει! Και το εκανε με τεσσαρα.

Όσο για τον Μπαλακ καλος παιχτης και ειδικα με την Εθνικη μεταμορφωνεται προς το καλυτερο. Ο Κεντιρα παντως με εντυπωσιασε.

Καλημερες!

Gaurakos είπε...

@KANTHAROS
Όντως ο Κεντίρα τι παιχτούρα είναι αυτός ρε σύ;
Μπάλακ όπως είπα παιχταράς αλλά δεν έχει να τις δώσει τίποτα πλέον. Και εδώ που τα λέμε δεν ήτανε καλύτερη η Γερμανία χωρίς αυτόν; Ότι έχασε την σημαία της είναι επίσης αλήθεια.

Gaurakos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλέ αυτά ξέρω αυτά λέω, άντε και κόρνερ!!!!

Gaurakos είπε...

@ΦΟΥΛΗ
Την φράση την είχε πει κάποιος που έκανε μετάδωση
αγώνα,δεν θυμάμαι ποιός. Ο παίχτης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα όμως κατέληξε γκόλ.Και φωνάζει ο εκφωνητής Γκόλ και πέναλντι!
Χαχαχαχα!

offshade είπε...

Καλός χρυσός ο Μπάλακ, αλλά είναι πολύ στατικός παίκτης και ποτέ δεν μου άρεσε στην Εθνική Γερμανίας. Όσο για ηγέτες, δεν νομίζω μια Εθνική Γερμανίας να τους έχει ανάγκη. Η φανέλα από μόνη της, τους δίνει ένα ηγετικό χαρακτήρα. Με το που τη φοράνε, αισθάνονται στην κορυφή του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο που δεν έχει υπάρξει Μουντιάλ χωρίς τη Γερμανία τουλάχιστον στα προημιτελικά.
Για τον Κεντίρα τα έγραψα, είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων και καταλύτης της Στουτγκάρδης που διέπρεψε στον β' γύρο. Μόνο ο Κλόζε χαλάει τη μαγιά, που είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Αν καθιερώσει τον Κακάου μαζί με τον Ποντόλσκι, η Γερμανία θα πάει πολύ ψηλά.
Τέλος, η Αυστραλία δεν είναι το "καφενείο" που ακούω από χθες. Θα το αποδείξουν στα επόμενα δύο ματς, αν και δεν πρόκειται να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ευελπιστώ να έρθει 2η η Αγγλία να δούμε Γερμανία-Αγγλία στους 16. Θα κλάψουν αγγλιδούλες μανούλες.

Gaurakos είπε...

@offshade
Aλοίμονο αν χρειαζότανε ηγέτες η Γερμανία.
Και όντως καλά το επισήμανες ότι δεν έχει υπάρξει Μουντιάλ χώρις την Γερμανία μέχρι τα προημιτελικά είναι εκεί. Για να την δούμε φέτος όταν σφίξουν τα πράγματα. (Το κυνηγάει από το 2002 που το έχασε απο τους Βραζιλιάνους)
Η Αυστραλία σίγουρα καφενές δεν είναι αλλά την περίμενα ποιο μαχητική. Ίσως να φταίει ότι έχασε την μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά και μετά από λίγο το κάρφωσαν η Γερμανοί. Και εγώ περιμένω περισσότερα από τους Αυστραλούς.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.