21 Απρ 2011

Print this post

9 Να'μαι κι εγώ

Tσα. Εδώ είμαι και εγώ, φίλε αναγνώστη. Καιρό έχεις να με δεις να κάνω ανάρτηση θα μου πεις και ερήμωσε ο τόπος εδώ μέσα. Ίσως να νομίζεις ό,τι έχω πήξει στη δουλειά και δεν προλαβαίνω ούτε το όνομά μου να πω. (Μπααα). Ίσως να πιστεύεις ό,τι το παράτησα. (Εδώ κοντά έπεσες, το σκέφτηκα). Τέλος πάντων, δουλειά πλέον βρήκαμε και εργάζομαι και όλα καλά από την πρώτη του μήνα μέχρι σήμερα. Αυτό μου έχει φέρει μια ηρεμία που την είχα χάσει για αρκετό καιρό. Και ας μην μου φαινότανε. Και απολαμβάνω αυτή την ηρεμία. Άγχος πλέον σχετικά με εύρεση εργασίας δεν υπάρχει. Ένα θέμα έχω σχετικά με το μαγαζί, μιας και oι δουλειές έχουν πέσει αισθητά... Δε βαριέσαι φίλε αναγνώστη, το θέμα ήτανε να βρούμε δουλειά. Τώρα, κάτι θα έχει φυλάξει ο θεούλης και για τα υπόλοιπα.

Άσχετο. Αθάνατε Έλληνα. Είχα καιρό να σε καμαρώσω... Το λεωφορείο αράζει στο τερματισμό, γεμάτο επιβάτες. Πριν ανοίξει τις πόρτες, καμιά δεκαριά άτομα να σπρώχνονται ποιός θα μπει πρώτος μέσα, αδιαφορώντας για τους άλλους που πρέπει να βγουν, αν υπάρχει ηλικιωμένος, η ακόμα χειρότερα, αν υπάρχει έγγυος γυναίκα. Το κώλο του να βολέψει σε ένα κάθισμα και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν. Τα ίδια και στο Μετρό. Και που κατεβαίνει; Στην αμέσως επόμενη στάση! Μεγάλο ταξίδι...

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας.

9 Σχόλια::

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

γεια σου ΜΠι, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση... σε πεθύμησα βρε

Lonely είπε...

Kala tora tha mathoume ton Ellinara ana tin ifilio?? mono ton kolo tous manari mou kai poli tous einai... tetoia ipoanaptikta pou einai...

De leo euxes einai noris akoma :) einai oraio na apolambaneis tin iremia sou... na to kratiseis oso mporeis... :)

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλώς τον!
Εβλεπα πριν λίγες μέρες απ' το μπαλκόνι μου, τα βεγγαλικά για το πρωτάθλημα και σε σκέφτηκα!
Είχε γεμίσει ο ουρανός χρώματα!
Εχω βγάλει φωτογραφίες να σου στείλω..

Καλή Πασχαλιά σου εύχομαι και Ανάσταση στις προσδοκίες σου!
Να έχεις την ευχή μου...

ΦΟΥΛΗ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκες,χαίρομαι για τη δουλειά σου, και για την ψυχική σου ηρεμία,η αρχη έγινε, όλα να σου πάνε καλά εύχομαι..
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

Smaraocean είπε...

Καλώς τον! Μας έλειψες! Καλό Πάσχα με όλα τα περλκόμενα... σούβλες, αρνιά, κοκορέτσια, κρασιά... Ξέρεις εσύ, δεν θα στα λέω τώρα εγώ!

Marouli είπε...

Καλως τον! Μας ελειψες φυσικα! Δεν μπορω να πω ωραια τα νεα σου και χαιρομαι που ολα αρχιζουν και μπαινουν σε μια σειρα αλλα σαν.. σαν να διακρινω ενα μικρο νταουνιασμα! Γιατι παρακαλω?

Καλη Ανασταση!

Μαρουλοφιλακια!

mahler76 είπε...

ΚΑλή Ανάσταση μικρούλη. Να περάσεις τέλεια!!

nefelokokkugia είπε...

Χαίρομαι πάρα πάρα πάρα πολύ που βρήκες δουλειά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θες να δουλέψεις και να μη βρίσκεις. Ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Φιλιά και καλή Ανάσταση να έχεις.

next_day είπε...

Καλώς τον κι ας άργησε!
Τελευταία και καταιδρωμένη ήρθα κι εγώ!!!!
Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και όλα να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν καλά!

Φιλί Διαμαντένιο!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.