17 Απρ 2010

Print this post

0 Πεθανε ο τραγουδιστης των Type O Negative

Μόλις στα 48 του χρόνια! Ο Peter Steele, τραγουδιστής του heave metal συγκροτήματος Type O Negative, έφυγε απο τη ζωή. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούνε κάτι τέτοιο αφού πριν 5 χρόνια...
είχε διαρρεύσει αυτή η φήμη μετά απο κάτι περίεργα που εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος. Αυτή τη φορά ομως δυστυχώς ειναι πραγματικότητα, πέθανε απο καρδιακή ανεπάρκεια.

Πηγή : troktiko 

Ο Peter Steele (κατά κόσμον Petrus T. Ratajczyk), γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, 1962 στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Διέθετε μια χαρακτηριστική, μπάσα φωνή, σήμα κατατεθέν για τους Type O Negative. Είχε επίσης υπάρξει μέλος των Fallout και Carnivore.


Οι Type O Negative ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους το θάνατο του Peter Steele, σε ηλικία 48 ετών, χωρίς να ανακοινωθεί επισήμως η αιτία θανάτου του.

Ανακοίνωσαν, επίσης, την επαναλειτουργία του forum της ιστοσελίδας όπου και τα μέλη της μπάντας αλλά και η οικογένεια του εκλιπόντος, θα αφήσουν σημειώματα και θα επικοινωνήσουν με τους fans.

0 Σχόλια::