15 Απρ 2010

Print this post

2 Mεταγραφές,Μεταγραφές,Μεταγραφές...


Το πρωτάθλημα τελείωσε. η μάλλον για κάποιους...τελείωσε,εδώ και αρκετό καιρό. Για την δική μας ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα υπάρχει ακόμα θέμα.

Εντάξει χάσαμε ένα πρωτάθλημα,να μην έχει και η καθαρίστρια στο Ρέντη να πονοκεφαλιάζει ότι μαζεύτηκαν πολλά και ακόμα μαζεύονται...Κούπες!

Το ζήτημα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει ποιο δυνατούς, όπως έχουμε συνηθίσει.

Η "τρύπα" στα οικονομικά κλείνει... και το μόνο που έχουμε να σκεφτούμε είναι προπονητής, ανανεώσεις και μεταγραφές του καλοκαιριού. Οι μεταγραφές; Εδώ δεν ξέρουμε θα μου πείτε,αν θα βγούμε πρώτοι στα Play-offs για να διεκδικήσουμε την είσοδο, στους ομίλους του Champions League για να πάρουμε...το χρήμα! Μεταγραφές μας λες; Ήμασταν που ήμασταν ποιο αργοί και από την...καθυστέρηση, σε αυτό το κομμάτι φέτος προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη υπομονή.


Πόσο ακόμα Υπομονή;
Ας πούμε δυο κουβέντες για μεταγραφές λοιπόν.Τά λάθη δεν συχωρούνται φέτος,κάθε λάθος θα πληρώνεται ακριβότερα ειδικά αν ο "αιώνιος" κάνει δυο ¨χτυπήματα" όπως λέει αλλά Σισέ.Λύπάμαι αλλά θα τον ξανά δούμε να σηκώνει και του χρόνου την κούπα,

Επενδύσεις ουσίας πρέπει να γίνουν όπωσδήποτε,επενδύσεις τύπου Ζιοβάνι.Καρεμπέ ( α ρε Κριστιάν...Καμάρωσε κάτι κόφτες πού έχουμε ούτε με βαλέ δεν κόβουν)

Κοβάσεβιτς (Εσύ από τότε που έφυγες το παιδί της μαμάς... ξέχασε ότι η μεγάλη περιοχή δεν έχει φίδια) Τζόλε (aka)"Βησσαρίωνας" Και πολλούς άλλους που περάσανε,τέτοιου βεληνεκούς. Μα είσαι με τα καλά σου; Θα με ξανά ρωτήσεις, είπαμε δεν ξέρουμε αν θα μπούμε στο Τσου-λου...Λεφτά πολλά δεν χρειάζονται μιας και υπάρχουν πολοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, στην καλοκαιρινή αγορά για τους οποίους δεν χρειάζεται να πληρώσεις ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γουστάρεις να τους πάρεις. Και άν είσαι μάγκας συνδυάζεις και την λιτότητα με τον ουσία και τον εντυπωσιασμό. Στους προκριματικούς για την είσοδο στους ομίλους του Champions League δεν ξέρεις τι θα σου πέσει.Καλο είναι λοιπόν να τελειώνουμε και μια ώρα νωρίτερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, να μην γίνει δηλαδή σκούπα από το υπάρχον ρόστερ ( δεν λέω "ξήλωμα" τις ομάδας). Όχι προπονητής με κύρος και αξία.Όχι μεταγραφές...Ναι επιμένω μεταγραφές ουσίας και αξίας. Δεν θα ξέρεις αν σου πέσει στους προκριματικούς τον αύγουστο ακόμα και η Ρεαλ καμινίων,αν θα την την περάσεις.Και θα ξανά δεις τον αιώνιο να το ξανά σηκώνει και του χρόνου, και πάλι τα ίδια...Και τότε να δεις χαρές που έχει να κάνει η καθαρίστρια... Την δουλειά της πάντως δεν την χάνει είναι πολλές οι κούπες...Στα ράφια στο Ρέντη 66! στον αριθμό...Για να μην ξεχνιόμαστε!


ΥΓ Για την ομάδα στο τμήμα μπάσκετ θα ασχοληθώ σε λίγες...Μέρες. Υπομονή.


ΥΓ 2 Ωραίος δεν είναι;...Είσαι τρέλαααααα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλααααα!!!!!!


Gaurakos-8/2/1981

______

2 Σχόλια::

Ανώνυμος είπε...

pesta megale bill auta ine na ta diavazi o kokkalis ta arthra, pantos ya mena ponaei i omada epidi fetos pigame xoris plano, kai ya tou xronou ime psilo dispistos oti ta pragmata tha strosoun

Stivnouzos

Gaurakos είπε...

Πλάνο χωρίς χρήμα και με ανοιχτές πληγές,στα οικονομικά δεν γίνεται.Φέτος που ο πρόεδρος ανήμερα τις 17ης επετείου του στο τιμόνι της ομάδας,αντί να του κάνουν τα...δωράκια του.Έκανε αυτός δώρο και απο πάνω. 10 εκατομμύρια χαρτιά έβαλε. Βάλε και τα άλλα 5 απο πρίν για την κάλυζη του Μ.Κ. 15 Επομένος ο βραχνάς αυτός τελείωσε ως ένα βαθμό.
Αλλά όπως είπα πρεπει να γίνουν όπως και δήποτε κινήσεις ουσίας που θα ξανα φέρουν την ομάδα εκεί που είναι η θέση της.

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι για να πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν υπάρχει moderation. Δημοσιεύονται αμέσως και ενημερώνομαι αμέσως για αυτά. Επιτρέπονται από όλους σας, ακόμα και από "Ανώνυμους" δεκτή κάθε παρατήρηση η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει το Blog. Spam Δεν επιτρέπονται. Σχόλια προσβλητικά, για το Blog και τους αναγνώστες του, η που προκαλούν καβγάδες στο χώρο σχολιασμού, μεταξύ ενός επισκέπτη με άλλον,δεν επιτρέπονται.Θα παρακαλούσα επίσης, τα σχόλια σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση. Αν δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι, καλύτερα μην πείτε τίποτα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση.